Çanakkale Zaferin 101.Yili Kutlama Etkinlikleri Gökçebey Imam -Hatip Lisesinde Devam Etti.

Türk tarihinin önemli zaferlerinden biri olan Çanakkale Zaferi’nin 101.Yil dönümü kutlama etkinlikleri Gökçebey hükümet konaginda yapilan çelenk töreniyle baslayip, Imam –Hatip lisesinde devam etti.

Kutlama etkinlikleri; Gökçebey Kaymakami Bünyamin Bilgin, Ilçe Jandarma Bölük Komutani Üstegmen Onur Sahbaz, Belediye Baskani Vedat Öztürk, Ak Parti Gökçebey Ilçe Baskani Lokman Aydin, Ilçe Yazi Isleri Müdürü Nuray Yigit, Ilçe Özel Idare Müdürü Izzet Turpçu, Ilçe Milli Egitim Müdürü Fazil Aytas, Mal Müdürü Kadir Çelik, Ilçe Gida, Tarim ve Hayvancilik Müdürü Sevim Küçükbekir, Ögrenciler ve vatandaslarin katilimi ile gerçeklesti.

Okul Müdürü Muhammet Pirpir, Okul Müdür Yardimcisi Sahin Kazak, Edebiyat Ögretmeni Lütfi Çelik, Türkçe Ögretmeni Ufuk Depe ve Latife Inal, Sosyal Bilgiler Ögretmeni Ersin Inal, Ingilizce ögretmeni Muhammet Baysal, ve Müzik Ögretmeni Zeynep Sertkaya ve okul ögrencileri tarafindan hazirlanan Çanakkale Zaferi Fotograflari ve savasi maketlerinden olusan sergi Ilçe Kaymakami Bünyamin Bilgin ve izleyiciler tarafindan büyük bir ilgi ile izlendi.

Gökçebey Kaymakami Bünyamin Bilgin, Ilçe Jandarma Bölük Komutani Üstegmen Onur Sahbaz, Belediye Baskani Vedat Öztürk ve Ilçe Milli Egitim Müdürü Fazil Aytas tarafindan sehit ailelerine plaket verildi.

Kaymakami Bünyamin Bilgin, Ögretmenleri ve ögrencileri tebrik etmesiyle Çanakkale Zaferi’nin 101.Yil dönümü kutlama etkinlikleri sona erdi.