AK PARTI VEKILLER BASKAN ÖZTÜRK’Ü ZIYARET ETTI

AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Hüseyin Özbakir ve Özcan Ulupinar, beraberindeki parti yöneticileri ile birlikte Gökçebey Belediye Baskani Vedat öztürk’ü makaminda ziyaret ettiler.

“GÖKÇEBEY’E HIZMET SÖZÜMÜZ VAR”

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupinar,” 30 Mart 2014’de yapilan yerel seçimlerde O günlerde,’ degerli Gökçebeylilere sunu demistim. Sizler desteginizi veriniz, bizde sizlere hizmet verelim.’ Gökçebeyliler sahsima verdigi sözü tutarak Baskanimiz Vedat Öztürk’ü baskan seçtiler.. Gökçebeyliler sözünü tuttu. Simdi sira bizde. Vedat baskanimizin yaptigi her hizmet projelerine bizlerde Ankara’da destekliyoruz. Ve Gökçebey bugün hizmet santiyesi halindedir. Daha Gökçebey’e çok hizmetler yapacagiz “dedi.

“VEKILLERIMLE GURUR DUYUYORUM”

Gökçebey Belediye Baskani Vedat Öztürk,” Çok degerli Milletvekilimiz Sayin Hüseyin Özbakir ve Sayin Özcan Ulupinar’in nezaket ziyaretlerinden dolayi çok memnun oldum.. Belediye Baskanligina geldigimiz ikinci yilimiza kadar birçok sorunlarini çözerek kalici hizmet projelerimizi onay alarak suan yapim asimindadir. Bu hizmetleri gerçeklesmesinde bizlere Ankara’da destegini veren sayin vekillerime sizlerin huzurunda tesekkür ediyorum.”