GÖKÇEBEY’IN MAKUS TALIHI DEGISIYOR

Vedat Öztürk Gökçebey belediye baskanligi görevine talip oldugunda umutsuzluga kapilsaydi eger, bugün Gökçebey’de hiçbir sey degismezdi, degisemezdi.

Göreve geldiginde “YAPILAMAZ- DEGISEMEZ ” denilen seylerin, tüm olumsuz kosullara ragmen yapilabilecegini, degisebilecegini gösterdi.

Baskan Öztürk; okullariyla, saglik tesisleriyle, yesil alanlariyla park bahçe ve yollariyla, medeni dünyanin ihtiyaç duydugu bütün gereksinimlerini kazanmis,  güvenli, tertemiz, herkesin birbirine saygi duydugu, insanlarin ve özellikle çocuklarin sosyal imkânlarla donatilmis tesislerde vakit geçirdigi bir Gökçebey için çalismalarina hizla devam ediyor.

“GÖKÇEBEY DEGISEREK BÜYÜYOR”
Gökçebey Belediye Baskani Vedat Öztürk yaptigi açiklamada,” Kuskusuz Gökçebey’in problemleri bitmis degil. Bunun farkindayiz. Bu problemleri çözmek için her günümüz mücadele ile geçiyor. Ancak suna tüm kalbimle inanarak söylüyorum ki ilk günkü heyecanimizi hiç kaybetmedik. Her gün, bir önceki günden daha fazla çalisiyoruz. Geçmise takilmadigimiz gibi, kendi basarilarimiza da takilip kalmiyoruz.

Dürüst çalismanin ve verilen sözleri tutmanin karsiliginda elde edilen güvenin, bizler için en önemli sermaye olduguna inaniyoruz. Planli programli çalistigimiz, attigimiz her adimi iyi hesapladigimiz için bugüne kadar önümüzü net görmeyi ve dogru kararlar almayi basardigimizi biliyoruz. 

Bu birlik ve beraberlik, bu dikkat ve hassasiyet, bu kararlilik ve ciddiyet içerisinde yolumuza emin adimlarla devam ediyoruz. Sizden aldigimiz güçle, sizden aldigimiz destekle yürümeyi sürdürüyoruz.
Biz; Gökçebeylilerle birbirimize kalplerimizi açtik ve zorluklari birlikte gögüsledik. Allah'in izniyle daha nice büyük basarilarin altina birlikte imza atacagiz, bunun kivancini birlikte paylasacagiz. Bu duygu, düsüncelerle sevgi ve saygilarimi sunuyorum
.”