CELAL AYDEMIR GÖZYASLARI ILE UGURLANDI

Gökçebey’in eski esnaflarindan, Gökçebey Belediye Meclis Üyesi Ender Aydemir’in Babasi Celal Aydemir Topraga Verildi.

Yeni Camide Kilinan Ögle Namazina Müteakip Topraga Verilen Aydemir’in Cenaze törenine; Gökçebey Belediye Baskani Vedat Öztürk, Çanakcilar Seramik Sirketler Grubu Kurucu Onursal Baskani Mehmet Çanakci, Çanakcilar Seramik Sirketler Grubu Yönetim Kurulu Baskani Hakan Çanakci, Çanakcilar Seramik Sirketler Grubu Yönetim Kurulu Baskan Yardimcisi Sezai Çanakci, Bakacakkadi Belediye Baskani Sezgin Özdemir, Aydemir Kereste San. Ltd. Sti. isletme sahibi Isadami Engin Aydemir, Il Genel Meclis Üyesi Kenan Çetinoglu, Ilçe Özel idare Müdürü Izzet Turpcu, Malmüdürü Kadir Çelik, Devrek, Çaycuma esnaflari yani sira çok sayida ilçe sakinleri ve Aydemir’in yakinlari katildi.

Evinin önünde merhum Celal Aydemir için Kuran-i Kerim okundu.

Merhum Ali- Kezban oglu, Eski Belediye Baskani merhum Saim Aydemir, merhum Mehmet Aydemir, Mustafa Aydemir, arif Aydemir, Kenan Aydemir, Cemal Aydemir, Sevim Sule , Nursen Karademir, Songül Bagbasi, ve Özlem Aydemir’in agabeyleri, Belediye Meclis Üyesi Ender Aydemir, Ertugrul Aydemir, Sunay Aydemir, Cevriye Isli’nin babalari, Sebahattin Isli, Sare ve Senay’in kayinpeteri, torunlari ile aile yakinlari taziyeleri kabul ettiler.

Cenaze daha sonra Yeni Camii’ye getirildi. Burada ögle namazina müteakip kilinan cenaze namazinin ardindan Aydemir Aile Kabristaninda gözyaslari ile topraga verildi. Merhum Celal Aydemir’e Allah-tan rahmet, geride kalan ailesine ve sevenlerine bassagligi dileriz.

 *

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*