ULUPINAR, BAKAN YARDIMCILARI ILE GÖRÜSTÜ

Adalet ve Kalkinma Partisi (Ak Parti) Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupinar,   Saglik Bakan yardimcisi Ahmet Baha Ögütken ve Kültür ve Turizm Bakan Yardimci Hüseyin Yayman, Çalisma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardimcisi Orhan Yegin’i Belediye Baskanlari ve AK Parti Ilçe Baskanlari ile birlikte ziyaret etti. 

“Gökçebey’e D sinifi Hastane Projesi”

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupinar, Gökçebey Belediye Baskani Vedat Öztürk, AK Parti Gökçebey Ilçe Baskani Lokman Aydin, Gökçebey Ilçe Milli Egitim Müdürü Fazil Aytas,Saglik Bakanligi Dis Iliskiler genel Müdürü Öner Güner ile birlikte Saglik Bakan Yardimcisi Ahmet Baha Ögütken’i makaminda Ziyaret etti. Saglik Bakanligi tarafindan Gökçebey ilçesine yapilacak olan hastanenin D sinifi bir hastane olarak projelendirilmesini ve Yatirim programina alinmasi talebi Bakan yardimcisina iletildi.

“Belediye Baskanlarinin Yol Düzenleme Çalismalari Üzerine Talepler”

Zonguldak Milletvekili Ulupinar, Beycuma Belediye Baskani Vural Kundakçi, AK Parti Kozlu Ilçe Baskani Ahmet Özdemir, Kozlu Belediye Baskani Ertan Sahin ile birlikte Kültür Bakan Yardimcisi Hüseyin Yaymani makaminda ziyaret etti.  Belediye Baskanlarinin yol düzenleme çalismalari ile ilgili talepleri bakan yardimcisina iletildi.

“Zonguldak Istihdam ve Diger konular”

Milletvekili Ulupinar, AK Parti Kozlu Ilçe Baskani Ahmet Özdemir, Kozlu Bld Bsk Ertan Sahin, Gökçebey Belediye Baskani Vedat Öztürk, AK Parti Gökçebey Ilçe Baskani Lokman Aydin ile birlikte Çalisma Bakan Yardimcisi Orhan Yegin’i ziyaret etti. Ziyarette Toplum Yararina çalisma programi kapsaminda ilimizde istihdam edilen çalisan sayisinin artirilmasi çesitli konular görüsüldü.

Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupinar, ziyaretler ile ilgili yaptigi açiklamada,” baskanlarim ile birlikte bakan yardimcilarimizi ziyaret ettik. Belediyelerimizin taleplerini ilettik. Bakanlarim taleplerimiz ile ilgili yardimci olacaklarini ifade ettiler. Kendilerine tesekkür ediyorum. Dedi.