BASKAN GEBES, BASARILLI ÖGRENCILERE ALTIN HEDIYE ETTI

Çaydegirmeni Belediye Baskani Satilmis Gebes, Merkez Ilkögretim Okulunda düzenlenen karne törenine katildi.

Belediye Baskan Gebes, Ögrencilere çikolata ikraminda bulundu.2015-2016 Egitim döneminin ilk yarisinda ilçe bazinda düzenlenen 24 Kasim Ögretmenler günü resim yarismasinda 3.olan Aysegül Gebes’e ve Karadeniz bölgesinde 3.siniflar arasinda yapilan deneme sinavinda 1. olan Berra Civak’a çeyrek altin hediye ederek, basarilarinin devamini diledi.

Baskan Gebes,”Çaydegirmeni Belediyesi olarak egitimle ilgili her zaman eksikliklerimizin takipçisi olduk ve olmaya da devam edecegiz. Okullarimizda ihtiyaçlarla ile ilgili okul müdürlerimiz ile sürekli istisare halindeyiz. Biz de bu eksiklikleri tamamlayarak ögrencilerimizin daha güzel ve modern bir ortamda egitimlerini devam etmelerini saglayacagiz.Egitim ögretim yilinizin ilk dönemini tamamladiniz. Bir önceki döneme göre daha bilgili ve donanimli bir hale geldiniz. Insallah derslerinize daha çok çalisarak ikinci dönemi de basari ile tamamlarsiniz. Gelecek yillarda ülkemizin yönetiminde sizler de söz sahibi olacaksiniz. Bunun için de birbirimize destek verecegiz. Sizlerde bunun için çok çalisacaksiniz. Ögrenci velilerimize de bu noktada büyük sorumluluklar düsmektedir ’’dedi.

GEBES’TEN KAPALI SPOR SALONU MÜJDESI…

Ögrenci velilerine ve egitim camiasina bir de müjdeli haber veren Baskan Gebes, egitim ögretim döneminin ikinci yarisinda ögrencilerin 3.Etap Toki Konutlarinda insa edilen ve 500 kisilik kapali spor salonuna sahip 24 derslikli yeni okullarinda egitimlerine devam edeceklerini söyledi.

Baskan Gebes, son olarak önceligimiz hep egitim oldu ve elimiz her zaman okullarimizin üzerinde olacagini ifade ederek, egitim ögretim yilinin ikinci döneminin ögrencilerimize,velilerimize ve egitimcilere hayirlar getirmesini diledi.