Gözler Zonguldak Belediyespor maçinda!

Zonguldak Deplasmanli Süper Amatör Lig ekiplerinden Gökçebeyspor 6 Aralik Pazar günü deplasmanda yapacagi Zonguldak Belediyespor maçi öncesinde 05.12.2015 Cumartesi günü Gökçebey Kup Otel' de kampa giriyor.

Zonguldak Deplasmanli Süper Amatör Lig 10. Haftasinda deplasmanda Zonguldak Belediyespor ile karsilasacak Gökçebeyspor tüm hazirlik çalismalarini tamamlamis olup 05.12.2015 Cumartesi günü Gökçebey Kup Otel' de kampa giriyor.

“Zonguldak Belediyespor maçin diger maçlardan farki yok”

“Bizler için Zonguldak Belediyespor maçinin ligdeki diger maçlardan hiçbir farki olmadigini “ ifade eden Gökçebeyspor hocasi Oguz Yilmaz,” Kulübümüzün Fahri Baskani ve Belediye Baskanimiz Sayin Vedat Öztürk ve Kulüp Baskanimiz Sayin Kenan Albayrak ve Saygideger Gökçebeylilerin sayesinde Gökçebeyspor ‘un bu sezon tarihi bir dönem yasamaktadir. Ligin 10 haftasina kadar oynadigimiz maçlar nitecisinde aldigimiz 19 puan ile puan cetvelinde 3 sirada yerimizi aldik. Lider ile aramizda 2 puan vardir. Bu hafta sonu oynayacagimiz Zonguldak Belediyespor’u yenmeyi hedefliyoruz. Tüm hazirliklarimizi yaptik. 05.12.2015 Cumartesi günü Gökçebey Kup Otel' de kampa giriyor. Sampiyonluk yarisinda Gökçebeyspor’u iddialidir. Gökçebey’de spor sevenlerini hafta sonu oynayacagimiz Zonguldak Belediyespor’a davet ediyorum. Hedeflerimiz dogrusunda adim adim zirveye dogru yürümenin mutlulugunu yasiyorum” dedi.