ÖZTÜRK'TEN ’DÜNYA ENGELLILER GÜNÜ’ KUTLAMA MESAJI

Gökçebey Belediye Baskani Vedat Öztürk, “ 3 Aralik Dünya Engelliler Günü " dolayisiyla bir kutlama mesaji yayinladi.

Baskan Öztürk mesajinda;

3 Aralik günlerin en güzeli ve en anlamlisidir. Çünkü bu gün Türkiye ve Gökçebey olarak kendimize bakmak açisindan bir firsat olacaktir. 13 yil önce geriye dönüp baktigimizda engellilerimize firsat, imkânlar ve ülkemizin sosyal devlet olma noktasinda varilan mesafe, hayal bile edilemeyecek noktalara geldi. Artik Türkiye sosyal devlet olmak için üzerine düsen birçok görevi yapmistir, daha yapilacak isleri için de çalismaktadir.

Engellilik, sosyal boyutlariyla toplumu yakindan ilgilendiren ve tüm bireylerin ortak çabasini gerektiren bir konudur. Engelli vatandaslarimizin yasamlarini kolaylastirici önlemler almak hepimiz için insanlik görevidir. Onlari sadece 3 Aralik tarihinde degil, yilin her günü hatirlamaliyiz.

Onlara karsi gösterecegimiz sefkat, ilgi ve destek engelli vatandaslarimizin sosyal, kültürel ve ekonomik hayatta hak ettikleri yeri almalarini saglayacaktir. Belediye olarak ilçemizde engelli vatandaslarimizin her zaman yaninda olduk ve olamaya da devam edecegiz.

Bu duygu ve düsüncelerle yürekleri sevgi dolu, tüm engelli kardeslerimin 3 Aralik Dünya Engelliler Günü'nü kutluyor, engelli vatandaslarimiza saglikli ve mutlu bir yasam geçirmelerini diliyorum" dedi.