GÖKÇEBEY’DE EGITIMCILER SABAH KAHVALTIDA BULUSTULAR

Gökçebey Ilçe Milli Egitim Müdürlügü tarafindan, ögretmenler sabah kahvaltida bulustular.

Camli Kösk’te Ögretmenlere verilen sabah kahvaltisina; Gökçebey Kaymakami Bünyamin Bilgin, Belediye Baskani Vedat Öztürk, Ilçe Milli Egitim Müdürü Fazil Aytas, Gökçebeyspor Kulüp Baskani Kenan Albayrak, okul müdürleri ve ögretmenler ve esleri katildi.

Ilçe Milli Egitim Müdürü Fazil Aytas;” Bu topraklara vatan kimligi kazandiran ecdadimizin, bizlere biraktigi bu milli birlik suuruna, asirlardir gerçek anlamini kazandiran, kuskusuz ögretmenlerimizdir. Onlar, ülkemizin kahramanlari ve teminatidir. Bu anlayisa evrensel bir hüviyet kazandiran Atatürk söyle demistir: “Uluslari kurtaranlar yalniz ve ancak ögretmenlerdir.” Böyle bir davanin mihenk tasi olmak, onurlu oldugu kadar ayni zamanda mesakkatli de bir istir. Siz degerli meslektaslarim, ülkemiz adina bu onurlu ve agir görevin  bugünün dünyasindaki temsilcileri ve fedailerisiniz. Bu kutlu yolculukta sizlerin en büyük rehberi, bilginiz, tecrübeniz ve erdeminiz olacaktir.” dedi.

BASKAN ÖZTÜRK,” ÖGRETMEN EVI” YAPACAGIM.

Gökçebey Ilçe Milli Egitim Müdürlügü tarafindan ögretmenlere verilen sabah kahvaltisina katilan Belediye Baskani Vedat Öztürk,”  Egitim camiasina sahip çikmak bizlerin görevidir. Siz degerli ögretmenlerimin sorunlarini biliyoruz ve çözmek içinde elimizden geleni yapiyoruz. Ögretmen evi yaptiracagim” diyerek ögretmelerle sohbet etti.

  

*

*

 

*

*