Eregli Kepezspor : 0- Gökçebeyspor 3

Süper Amatör Ligde 21.Kasim 2015 Cumartesi günü Eregli Beyçayiri sahasinda gerçeklesen müsabakada Eregli Kepezspor:0- Gökçebeyspor:3.

Gökçebey Belediyespor aldigi bu önemli galibiyet sonrasinda puanini 16’a çikartarak puan cetvelindeki yeri 4 siraya yükseldi.

Ilk degerlendirmeyi Gökçebeyspor Kulüp Baskani Kenan ALBAYRAK yapti.

Baskan ALBAYRAK yaptigi açiklamada; " Kepezspor’u yenerek aldigimiz 3 puanla puanimizi 16 olurken puan çetvelindeki yerimiz ise 4 siradayiz. Maç içerisinde oyuncularin gösterdigi performansa bakildiginda oyunasal olarak her geçen gün istedigimiz seviyeye bir adim daha yaklasiyoruz. Takim halinde kostugumuzda ve oyun disiplinine uydugumuzda basarabilecegimizi bu maçta bir kez daha gördük. Zorlu bir deplasman da olmasina ragmen yürekleriyle oynayan takimimi ve teknik ekibimin bu zaferini yürekten tebrik ediyorum. Bu maçi kazanmak zirvede oldugumuzu göstermemiz ve bizde bu yarista variz demek için çok önemliydi. Tüm takim oyuncularimi ve teknik Ekibimi kutlar, Bizlere maddi ve manevi destegi esirgemeyen Gökçebey Belediye Baskani Sayin Vedat ÖZTÜRK'e sükranlarimi sunarim. "dedi.