BAKACAKKADI’DA HIZMETLER DEVAM EDIYOR

Hizmete yeni bir soluk getiren Bakacakkadi Belediyesi belde’de sürdürdügü çalismalara her gün bir yenisini ekliyor.

Bakacakkadi Belde Belediye Baskani Sezgin Özdemir, belediye olarak beldeye verdigi hizmetler hakkinda kisa bilgi verdi.

Dar ve kisitli imkanlara ragmen belde de yaptigi çalismalarla beldeyi adeta santiyeye çeviren Bakacakkadi Belediye Baskani Sezgin Özdemir,” Belediyecilikte deneyim ve tecrübemizle birlikte iktidar partisinin velinimetlerinden de faydalanarak belediyemizin araç filosuna; Vidanjör araci, Cenaze araci, Çöp araci, kamyon, Makam araci, Çift kabin pikap ve ilaçlama makinesini kazandirdik. Almanya’dan da iki adet itfaiye araci sözünü aldik.”

“HIZMETI BELDENIN TAMAMINA YAYDIK.”

30.Mart 2014- 17.Kasim 2015 tarihlerinde belediye olarak hizmeti beldenin tamamina yaydik” diyen Belediye Baskani Sezgin Özdemir,” Belediyemizde kadrolu personel sayimiz 15 ‘e yakin. ISKUR’dan 65 isçi çalismaktadir. Beldemizde devam eden hizmetler; Toki, Kanalizasyon ,su sebekesi yenileme ve sette çalismalari devam ediyor. Bunun yani sira belediyemizin rutin çalismalari; Parklar, yollar ve temizlik isleri düzenli sekilde devam etmektedir.

“1 KASIM'DA ZONGULDAK KAZANDI”

Yapilan genel seçimlerde Basta Ülkemiz olmak üzere Zonguldak, Gökçebey ve Bakacakkadi kazanmistir” diyen Baskan Özdemir,” Ak Partinin tek basina iktidar olmasi bizleri çok sevindirdi. Zonguldak’tan 3 milletvekili çikarmamizda Ilimiz, Ilçelerimiz, Beldelerimiz ve köylerimize hizmet anlamina iyi oldu. Özellikle vadimizde Milletvekilimiz Sayin Özcan Ulupinar’in mecliste bizleri temsil etmesi, sorunlarimizin çözümü adina Ankara’da bizlere yardimci olmasiyla beldemize hizmet etmenin onurunu yasamaktayiz. Beldemizde faaliyetleri devam eden hizmet projelerimiz tamamlandiginda büyüyen, gelisen ve çagdas , modern yasanabilir bir belde konumuna gelecegiz.” dedi.