CHP Gökçebey Ilçe örgütü Atatürk'ü andi

Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 77’inci yilinda anildi.

Gökçebey Hükümet konaginin önünde gerçeklesen resmi tören ardindan CHP Gökçebey ilçe teskilati ikinci bir tören düzenledi.

Törene; Gökçebey Eski Belediye Baskani M.Zeki Kilinçarslan, CHP Gökçebey Ilçe Baskani Cem Oktay ve ilçe yönetimi katildi.

CHP Gökçebey Ilçe Baskani Cem Oktay ATATÜRK Aniti’na çelenk koymasinin ardindan saygi durusunda bulunuldu ve Istiklal Marsi okundu.

CHP Gökçebey Ilçe Baskani Cem Oktay,” Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu ve en büyük devrimci ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü ölümünün 77. Yilinda rahmetle ve minnetle aniyoruz. O yasaminin son anina kadar memleketine hizmet etmis Türkiye Cumhuriyeti’nin dünya devletleri arasinda saygin bir yer almasini saglamistir. Hayata geçirdigi devrimler ile Türk ulusuna çag atlatmistir. Içine birçok seyi sigdirdigi kisa yasaminin en son anina kadar mücadeleyi birakmamis olan büyük lider “Benden sonra beni benimsemek isteyenlerin bu temel mihver üzerinde akil ve ilim rehberligini kabul ederlerse, manevi mirasçilarim olurlar” diyerek kurdugu Cumhuriyete sahip çikilmasini, bunun ise çalisarak bilimle gerçeklesecegini ifade etmistir.

Her 10 Kasim gününün içimizde olusturdugu kaçinilmaz hüzne ragmen, tasidigi anlam çok büyüktür. Bu nedenle onun izinde yürüyen ve ulastigi noktayi daha ileriye tasiyacak bir kuvvetin varligini damarlarinda ki asil kanda hissetmekte olan Türk evladi, kendisinden beklenen basariyi elde etmektedir ve etmeye devam edecektir. Büyük önderimiz ve kurtaricimiz Mustafa Kemal Atatürk! Sen ebedi mekâninda rahat uyu! Bizler emanet ettigini Türkiye Cumhuriyeti’ne her zaman oldugu gibi gönülden sahip çikacak ve sana layik bir ulus olmaya devam edecegiz” dedi.

*