KARADAG’DAN TESEKKÜR AÇIKLAMASI

Ak Parti Gökçebey Ilçe Baskan Yardimcisi ve Siyasi Isler Baskani Hayrettin Karadag, yapilan 1 Kasim Genel seçimlerin için tesekkür açiklamasi yapti.

Siyasi Isler Baskani Karadag yaptigi açiklamada; “Ülkemiz basta olmak üzere, Zonguldak ve Gökçebey’in huzuru Refahi için sayin seçmenlerimizin bize vermis oldugu büyük destekten, büyük teveccühten dolayi sahsim ve teskilatim adina herkese tesekkür ediyorum. Yeniden Istikrara, yeniden Ülkemizin sagduyulu insanlarinin desteklerine kavusacagiz insallah. Bu süreçte bizleri destekleyen partimize gönül veren Gökçebey’li hemserilerime, vatandaslarima çok çok tesekkür ederim.

Kenan Çetinoglu ve Rahmi Albuz Il Genel Meclis Üyelerimize, Gökçebey’in çaliskan ve basarili Belediye Baskanimiz Vedat Öztürk’e, Ilçe Baskani Lokman Aydin ve ilçe teskilatimiza, seçim sürecinde bizleri köylerde, beldede ve yaptigimiz ev ziyaretlerinde güler yüz ve tatli dille karsilasan degerli Gökçebey halkina çok çok tesekkür ediyorum. Sahsim ve Teskilatim adina sizlere saygi ve sevgilerimi sunarim .”dedi.