AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Üstün'den Gökçebey’e Ziyaret

AK Parti Insan Haklarindan sorumlu Genel Baskan Yardimcisi Ayhan Sefer Üstün, Gökçebey’e gelerek bir dizi ziyaretler gerçeklestirdi.

AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Üstün, Gökçebey’de bir dizi ziyaretlerine Ilçe teskilati, Belediye Baskanligi, Çanakcilara Seramik ve Muhtarlarla gerçeklestirdigi toplanti ardindan Çaycuma Ilçesindeki programina katildi.

AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Üstün’ün Gökçebey’de ziyaretine, Zonguldak Milletvekili Adayi Özcan Ulupinar, Zonguldak Il Baskani Zeki Tosun, Il Genel Meclis Baskani Vacit Durdubas,Il Genel Meclis Üyesi Rahmi Albuz, Belediye Baskani Vedat Öztürk, Bakacakkadi Belde Belediye Baskani Sezgin Özdemir, Ilçe Baskani Lokman Aydin eslik etti.

Ak Parti Gökçebey Ilçe Baskani Lokman Aydin, AK Parti Insan Haklarindan sorumlu Genel Baskan Yardimcisi Ayhan Sefer Üstün’e ilçenin çözüm bekleyen temel sorunlarini içeren konular üzerine kisa bir brifing verdi ve 1 Kasim’da yapilacak Genel seçim üzerine çalismalarini anlatti.

“SEHITLERIMIZIN VE HAINLERININ BEDELINI ONLARA ÖDETECEGIZ”

"O hainler nerelere kaçarlarsa kaçsin peslerinden gidecegiz ve yakalayacagiz. Sehitlerimizin ve hainliklerinin bedelini onlara ödetecegiz" diyen AK Parti Insan Haklarindan sorumlu Genel Baskan Yardimcisi Ayhan Sefer Üstün sözlerine söyle devam etti.

"Türkiye'yi tekrar yönetilemez duruma sokmak, eski günlerde oldugu gibi borç batagina batirmak ve IMF ile disaridaki sermayeye muhtaç etmek, amaçlari bu. Fakat Türkiye son 10 yilda ilerlemenin, kalkinmanin ve huzurun tadini almis bir ülke. Ortadaki kaosu çözecek milletimizdir. Milletimize güveniyoruz. Kör dügümü milletimiz, 1 Kasim'da çözecek. Yeniden partimizi tek basina iktidara getirecektir. Güçlü bir hükümet eski günlerde oldugu gibi sakin limanlara ulastiracaktir. Ankara'da patlatilan bomba moralimizi bozmayacak. Rutin hayatimiza devam edecegiz. Teröristlerin umdugu kursaklarinda kalacak. Onlari yöneten kimler varsa bunlara prim vermeyecegiz. Türk halki tekrar 1 Kasim'da gücünü gösterecektir. Sehitlerimizin ve hainliklerinin bedelini onlara ödetecegiz" dedi.

ÜSTÜN, BASKAN ÖZTÜRK’Ü TEBRIK ETTI. AK Parti Insan Haklarindan sorumlu Genel Baskan Yardimcisi Ayhan Sefer Üstün, Belediye Baskani Vedat Öztürk’ü makaminda ziyaret etti.

Gökçebey Belediye Baskani Vedat Öztürk, AK Parti Insan Haklarindan sorumlu Genel Baskan Yardimcisi Ayhan Sefer Üstün’e belediye çalismalari hakkinda bilgi verdi.

Baskan Öztürk,” Genel Baskan yardimcim Sayin Ayhan Sefer Üstün’bey öncelikle ilçemize gerçeklestirdiginiz nezaket ziyaretinizden dolayi çok tesekkür ediyorum. Baskanlik göreve geldigim günden bugüne kadar belediye olarak ilçeye kazandirdigim hizmetleri madde madde anlatarak fazla vaktinizi almak istemiyorum. Ancak ilçemizde suan devam eden hizmet projelerimiz hakkinda bilgi vermek istiyorum. Toki, Dogal Gaz, Elektrik kablolari yer altina alinmasi, Kanalizasyon, içme su borularin degismesi ve yeni bir keson su deposu , Agusto Deresi, Mesire alani, Terminal çalismalari devam ediyor. Belediyemize yeni hizmet araçlari kazandirdik. Huzurunuzda bu hizmet araçlari ve hizmet projelerimizin gerçeklesmesinde bizlerin daima yanimizda olan Milletvekili Adayimiz Sayin Özcan ulupinar’a sahsim ve ilçem adina çok tesekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Insan Haklarindan sorumlu Genel Baskan Yardimcisi Ayhan Sefer Üstün ise,” Sayin Baskan Belediye hizmetlerinde ne kadar basarili çalismalar yaptigini Vekilimiz Özcan Ulupinar anlatmisti. Sizlerinde az önce anlattiginiz gibi Gökçebey’in birikmis sorunlarini tek tek çözüyorsunuz. Bu basarili çalismalarinizdan dolayi sizleri tebrik ediyor ve basarilarinizin devamini diliyorum” dedi.

AK Parti Insan Haklarindan sorumlu Genel Baskan Yardimcisi Ayhan Sefer Üstün Çanakcilar Seramik Fabrikasindaki hayvanat bahçesini gezdi. Çanakcilar Doxa Mobilya Sirketler Grubu A.S Yönetim Kurulu Baskani Sezai Çanakci ile sohbet eden Genel Baskan Yardimcisi Üstün daha sonra Muhtarlar Derneginde muhtarlarla bir araya geldi ve muhtarlarin sorunlarini dinledi.

*

*

*

*

*

*

*

*