Milletvekili Adayi Ulupinar Büyük Ilgi Görüyor

Ak Parti Zonguldak Milletvekili adayi Özcan Ulupinar, Zonguldak merkez, ilçeler ve beldelerde yaptigi seçim çalismalarinda vatandaslardan büyük ilgi görüyor.

Milletvekili Adayi Ulupinar seçim çalismalarini Devrek’te devam etti. Ilçede esnaf gezisi gerçeklestiren milletvekili adayi Özcan Ulupinar, vatandaslar tarafindan güler yüz- tatli dille karsilandi.

Vatandaslar,” Özcanbey siyasete ilçemizde belediye baskanligi yaparak hizmetler vermistir. Daha sonra Milletvekili oldu. Zonguldak basta olmak üzere ilçelere, beldelere ve köylerimize basarili hizmetler vermistir. Yine partisi içinde verilen görev paylasimi ile Türkiye’ye hizmet vermistir. 1 Kasimda yapilacak Genel seçimlerde destek verecegiz.” Diye konustular.

Milletvekili adayi Özcan Ulupinar ise, “Belediye Baskanligi ve milletvekili görevi yaptigim süreçte her zaman halkimizin içerisinde bulundum. Bugünde yaptigim esnaf ve vatandaslarimizi ziyaretimizde kucak açmalari destek vermeleri memnuniyet vericidir. Siyasi hayatimda bize destek veren halkimiza minnettariz.” Diyerek seçim beyannamesini anlatti.

*

*

*

*

*