Usulsüz oldugu gerekçesi ile kongre iptal edildi

Zonguldak Kanatli Hayvan Eti Üreticileri Birligi Olaganüstü Genel Kurulu, usulsüz üye kayit defteri ile hazirun listesinin uyumsuz oldugu gerekçesiyle iptal edildi. Kongre 5 Ekim’e ertelendi.

Genel Maden Isçileri (GMIS) Sendikasi Semsi Denizer Salonunda bygün gerçeklestirilen genel kurulda, baskan adaylarindan Cengiz Saricik, üye kayit defterinde usulsüzlükler yapildigi ve bazi üyelerin istifa etmis gibi gösterildigini öne sürerek itiraz etti.

Gida, Tarim ve Hayvancilik Bakanligi ile Il Müdürlügü temsilcisi, yapilan itirazlari degerlendirmesinin ardindan usulsüz üye kayit defteri ile hazirun listesinin uyumsuz oldugu gerekçesiyle olaganüstü genel kurulu iptal edildi.

SARICIK: “MEVCUT YÖNETIM USULSÜZ LISTE DÜZENLEDI”

Baskan adaylarindan Cengiz Saricik da, seçimlerin iptal oldugunu belirterek, “Mevcut yönetim usulsüz liste düzenledi. Genel kurula gidilmesi için 50 üyenin imzasi vardi. Ancak imza veren 30 üyenin üyelikleri iptal edilmis. Bundan dolayi seçimler ertelendi. Hukuken hakkimizi aramak adina Cumhuriyet Bassavciligina suç duyurusunda bulunacagiz.” dedi.