GÖKÇEBEY KAYMAKAMI BÜNYAMIN BILGIN'IN 30 AGUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Gökçebey Kaymakami Bünyamin Bilgin,30 Agustos Zafer Bayraminin 93. yil dönümü nedeniyle kutlama mesaji yayimladi.

Kaymakam Bilgin mesajinda:

Tarihi üstün basarilarla dolu bir milletin, kahraman silahli kuvvetleriyle bütünleserek düsman kuvvetlerine karsi 30 Agustos 1922 günü kazanmis oldugu Kurtulus Savasi’nin yildönümünü milletçe kutlamanin mutluluk ve heyecanini yasiyoruz.

Tarihimizin en önemli dönüm noktalarindan biri olan 30 Agustos Zaferi, milletimizin birlik ve beraberlik içerisinde verdigi onurlu ve kahramanca mücadelenin sonucunda kazanilmis büyük bir zaferdir. 30 Agustos Zaferi, ülkemizi parçalamak ve milletimizi esaret altina almak isteyen devletlere karsi tüm imkansizliklara ragmen, Türk Milleti’nin sarsilmaz azmi, inanci, vatanseverligi ve kahramanligi ile kazanilmistir. Bu büyük zaferin ardindan kurulan Türkiye Cumhuriyeti, gelecege daha güçlü yürüyen dinamik ekonomisi, genç nüfusu, gelisen demokrasisi, çevresinde baris ve istikrar sembolü modern yapisi ile müreffeh, güçlü bir devlet olarak yükselmistir. Hedefimiz Milletimizi ve ülkemizi muasir medeniyetler seviyesinin üstüne çikarmak, her alanda daha güçlü ve daha çagdas bir yapiya ulastirmaktir.

Vatanimizin birligi ve milletimizin bagimsizligi ugruna verilen mücadelenin kazanildigi bu anlamli zaferin 93. yil dönümünde, basta Baskomutan Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaslarini, kanlariyla bu topraklari vatan yapan aziz sehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve sükranla aniyorum.