BASKAN AYDIN,” ÇANAKCI ZONGULDAK IÇIN BIR SANSTIR”

Ak Parti Gökçebey ilçe Baskani lokman Aydin, 1 Kasim 2015 Pazar günü yapilacak 26'nci Dönem Milletvekilleri Seçimine iliskin önemli açiklama yapti.

Baskan Aydin yaptigi açiklamada; “Zonguldak ve bölgesinde sosyal faaliyetlere, egitime verdigi destek ve sagladigi istihdam nedeniyle sevilen ve taninan isadami Sayin Sezai Çanakci’nin 1 Kasim 2015 Pazar günü yapilacak 26'nci Dönem Milletvekilleri Seçimine iliskin ismi bir yerel gazetede geçtigimiz günlerde gündeme gelmesi ardindan partimizin il ve ilçe teskilat binamiza vatandaslar tarafindan hayirli olsun ziyaretçi akini devam ediyor.

Ak Parti Zonguldak milletvekili aday adayi konusunda Sayin Çanakci’nin henüz bir açiklamasi yoktur. Ancak bu konuda bir açiklama yaptigi takdirde Gökçebey Ilçe Teskilati basta olmak üzere komsu ilçeler ve il teskilati olarak partimizin destegini alacagi asikârdir.

Sayin Çanakci’yi yakinen taniyan biri olarak sunlari söyleyebilirim. Çanakci’nin is dünyasindaki basarisi herkesim tarafindan bilinmektedir. Yine ilimizin ve bölgemizin Issizlik ve göç sorunun çözümüne iliskin bir nebzede olsa , Filyos projesi, TTK, Gökçebey’e yapilmasi düsünülen Organize Sanayi Bölgesi gibi birçok sorunlarin çözümünde etkili olacagina inaniyoruz.

Bizler Sayin Çanakci’nin Halka hizmet hakka hizmettir düsturundan hareketle Zonguldak ve Bölgemizde ayirt etmeden yedisinden yetmisine, erkegiyle kadiniyla el ele, yürek yürege aydinlik yarinlarin bugünkü güçlü yürüyüsü için Zonguldak halkinin teveccühü, cefakâr ve fedakâr Ak Parti teskilatlarinin destegiyle Milletvekili listesinde hak ettigi siralamada yerini alarak milletvekili seçilecegine inaniyoruz. Ayrica Sezai Çanakci Zonguldak için bir sanstir. Gelin hep beraber bu sansi iyi degerlendirelim. ”