Creavit’in Ödüllü Armatürleri

Dünyanin en büyük tasarim yarismalarindan biri olan ve uluslararasi tasarim camiasinin yakindan takip ettigi A’DesignAward&Competetion’da ödüllendirilen Straw ve Smooth ile yasam alanlari özel tasarimlarin estetigi ve islevselligi ile bulusuyor.

Creavit, en basarili tasarimlari, tasarimcilari ve tasarim odakli sirketleri tanitmak ve ödüllendirmek amaciyla düzenlenen A’DesignAward&Competetion’dan ödül kazanan iki ürünle banyolarin havasini degistirmeyi sürdürüyor.

Dünyanin en büyük tasarim yarismalarindan biri olan ve uluslararasi tasarim camiasinin yakindan takip ettigi A’DesignAward&Competetion’da Banyo Mobilyasi ve Malzemeleri dalinda Altin Ödül kazanan Straw ve Gümüs Ödül almaya layik görülen Smooth, farkliliklarini yansitan sik görünümleri kadar islevsellikleriyle de begeni topluyor. Uzun ömürlü seramik diskli kartusu ve döner borusuyla kullanici dostu tasarimlara sahip olan bu armatürler, banyolari keyifli ve kullanisli mekanlara çeviriyor.

Temelleri 1960’larda Zonguldak’da atilan Çanakcilar Sirketler Grubu bünyesinde yer alan Creavit, tüketicilerine sundugu kalite ve ürün standardini hem Türkiye’nin hem de dünyanin pek çok ülkesine ulastiriyor. Yenilikçi bir bakis açisini benimseyen Creavit, ürünlerini uzun ömürlü ve dayanikli olarak tasarlamanin yani sira, üretim sürecinde ve pazarlama asamasinda müsteri memnuniyetini ön planda tutan bir anlayisla çalisiyor. Ödüllü armatürleriyle banyolara deger kazandirma misyonunda yeni bir basariya imza atan Creavit, ‘banyo bu tarafta’ sloganiyla özel banyolar tasarlamayi sürdürecek.