GÖKÇEBEY’DE DOGALGAZ HEYECANI

Gökçebey ilçesi Belediye Baskani Vedat Öztürk, Akmercan Bati Karadeniz Dogalgaz Dagitim Müdürü Bekir Selçuk ile Gökçebey Belediyesi arasinda dogalgaz dagitim sözlesmesi 2014 yilin Mayis ayinda imzalamisti.

Halkimiza Müjde…!

Gökçebey Belediye Baskani Vedat Öztürk’ün ilçeye dogalgaza kavusturmak adina yapmis oldugu çalismalar ve basvurular neticesinde, Akmercan firmasinin Enerji Piyasasi Düzenleme Kuruluna yapmis oldugu izin basvurusu onaylanmistir.

Baskan Öztürk,” Belediye Baskanlik görevine geldigimiz günden beri ekibimizle beraber yaptigimiz belediye çalismalarini yakindan görmektesiniz. Bizler ne hizmet sözü verdik ise bugün bir bir yerine getirmenin ve yaptigimiz hizmetlerden saygi deger Gökçebey halkinin faydalanmasi bizleri mutlu etmektedir.

2014 ‘ün mayis Ayinda Akmercan Bati Karadeniz Dogalgaz Dagitim Müdürü Bekir Selçuk ile Gökçebey Belediyesi arasinda dogalgaz dagitim sözlesmesi imzalamistik. Ardindan 4 bin konut üzerinden Fizibilite çalismalarini yaptik. Ve Akmercan firmasinin Enerji Piyasasi Düzenleme Kuruluna yapmis oldugu izin basvurusu onaylanmistir. Karar örnegi asagida sunulmustur. Yakin zaman da çalismalara baslanacaktir. Halkimiza hayirli olsun.