Güle güle büyük lider

Çaycuma'nin CHP'li Belediye Baskani Bülent Kantarci, 9’uncu Cumhurbaskani Süleyman Demirel’in bugün Ankara’da düzenlenecek olan cenaze törenine katilacak. Baskan Kantarci ayrica Çaycuma’dan törene katilmak isteyenler içinde otobüs kaldiracak.

Demirel için yarin Ankara’da yapilacak cenaze töreninin ayrintilari belli oldu. Saat 08.00’de Güniz Sokak’taki evinin önünde yapilacak törenden sonra saat 09.00’da TBMM’de “Ulusal Cenaze Töreni” baslayacak.

Demirel’in nasinin bulundugu Türk bayragina sarili tabut, Cumhurbaskanligi Muhafiz Alayi’na bagli askerler tarafindan çekilen top arabasina konulacak ve Atatürk Bulvari-Mesrutiyet Caddesi güzergâhi üzerinden Kocatepe Camisi’ne götürülecek. Demirel’in cenazesi Kocatepe Camisi’nde kilinacak cenaze namazindan sonra Genelkurmay Baskanligi’na ait askeri bir uçakla Isparta’ya götürülecek. Aile yakinlari da Cumhurbaskani Erdogan’in talimati üzerine Basbakanliga tahsis edilmis bir uçakla Isparta’ya gidecekler. Demirel, cumartesi günü, kendi adina yapilan anit mezar henüz bitmedigi için Çalcatepe’de defnedilecek.

SEKA KAGIT FABRIKASININ TEMEL ATMA VE AÇILISINI YAPMISTI

Seka Çaycuma Kagit Fabrikasinin 1965 yilindaki Temel Atma ve 1969’daki Açilis Törenlerine Süleyman Demirel katilmisti. Demirel, dönemin Çaycuma Belediye Baskani Nihat Kantarci ile karsilama esnasindaki görüsmeleri. Çaycuma Belediye Baskani Bülent Kantarci, O döneme ait arsiv resimlerini, “Fabrikanin yapimini saglayan devrin Basbakani Rahmetli Süleyman Demirel'in karsilanmasindan kareler ve tören konusmasi” siye duyurdu.

BASKAN KANTARCI CENAZEYE KATILACAK

Çaycuma Belediye Baskani Bülent Kantarci, 9’uncu Cumhurbaskani Süleyman Demirel’in bugün Ankara’da düzenlenecek olan cenaze törenine katilacak. Baskan Kantarci ayrica Çaycuma’dan törene katilmak isteyenler içinde otobüs kaldiracak. Türk siyasetinin duayeni Süleyman Demirel bugün törenle son yolculuguna ugurlanacak.