Gökçebey Ortaokul Mezuniyet Töreni Gerçeklesti

Gökçebey Ortaokul 11 Haziran 2015 Persembe günü saat 18.30’da Kapali spor salonunda mezuniyet töreni gerçeklesti. Tören saygi durusu ve Istiklal Marsinin okunmasiyla basladi.

Mezuniyet törenine; Ilçe Milli Egitim Müdürü Fazil Aytas, Ortaokul Müdürü Mahmut Bulut, ögretmenler, ögrenci velileriyle birlikte ögrenciler katildi.

Ortaokul Müdürü Mahmut Bulut yaptigi konusmada; “ Sayin Ilçe Milli Egitim Müdürüm, Degerli Ögretmenlerim, kiymetli velilerimiz ve sevgili ögrenciler bugün buraya, 2014-2015 Egitim ve Ögretim yilinin son gününde sevgili ögrencilerimizi okulumuzdan güzel anilarla ugurlamak için toplandik. Hepiniz hos geldiniz.

Sevgili ögrenciler, üç yil önce katildiniz aramiza. Bizler okul olarak sizleri en iyi sekilde yetistirmek için elimizden gelen tüm imkânlari sunduk. Basarinizla gururlandik, mutlulugunuzla sevindik, üzüntünüz hüznümüz oldu. Baslangiçlar heyecanli bitisler ise buruk bir gurur oluyor bizler için. Bu duygularla okuluna deger veren bütün ögrencilerimize hayatlarinda basarilar dilerim.

Degerli arkadaslarim, yillardir emek verdiginiz ögrencilerimizin bu mutlu gününde yasadiginiz hakli gururu paylasiyorum. Onlara sadece bilgi vermekle kalmayip hayatlari boyunca yardimcilari olacak iyi davranis güzel degerleri kazandirmak için ugrastiginizi biliyorum. Ögrencilerimizin sevinçlerini mutlulugunuz, kederlerini üzüntünüz, basarilarini gururunuz bildiniz.

Sevgili ögrenciler sizler gelecegimizsiniz, sizlere güveniyoruz. Bundan sonrada basarilariniz artarak devam etmesini diliyorum.”dedi.

Ilçe Milli Egitim Müdürü Fazil Aytas yaptigi konusmada,” Uzun yildir Gökçebey’de görev yapiyorum. Suan burada bulunan ögrencilerin anneleri ve babalari birçogu benim ögrencimdi.  Ne mutlu ki bugün çocuklarimizin mezuniyetini birlikte yasiyoruz. Sevgili ögrencilerimiz artik birer gençsiniz. Bizlerin gelecegisiniz. Bundan sonraki egitiminiz orta ögretimde devam edecektir. Inaniyorum ki, yasayacaginiz ögrenim seviyelerinde de ayni sekilde sorumlulugunu bilen, çaliskan ve de basarili bireyler olarak sizleri toplumuza kazandiracagimiza inaniyorum. Gelecek yasamda ailenizle birlikte saglikli ve mutlu olmanizi dilerken basta Aileleriniz, ögretmenleriniz, okul aile birligi üyelerimizolmak üzere yetismenize emek veren herkese tesekkür ediyorum. ” dedi.

2014-2015 Egitim ve Ögretim yili okul birincisi Rüveyda Kavak, ikinci Sudenur Türkyilmaz ve üçüncü Zeynep Sude Yalçinkaya’ya ödülleri verildi.

Ögrencilere mezuniyet belgeleri verildi. Daha sonra ögrenciler kendi aralarinda müzik esliginde doyasiya eglendiler.

 

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*