Gökçebey Halk Egitim Merkezi Müdürlügü´nün El Sanatlari Ve Giyim Kurslarinin Yil Sonu Sergisi Açildi

Gökçebey Halk Egitimi Merkezi Müdürlügünün açmis oldugu El Sanatlari ve Giyim Kurslarinin yilsonu sergisi Belediye aile Çay Bahçesi dügün salonunda 13.05.2015 Çarsamba günü saat 13.30’da Ilçe Kaymakami Bünyamin Bilgin, Belediye Baskani Vedat Öztürk, Ilçe Emniyet Amir Vekili Murat Karakirik, Ilçe Milli Egitim Müdürü Fazil Aytas, Ilçe Halk Egitim Merkezi Müdürü Hüseyin Recep Topal, Ilçe Halk Egitim Merkezi Müdür Yardimcisi Evren Durmaz, Gençlik Hizmetleri ve Spor Ilçe Müdürü Ismail Keskin, CHP Gökçebey Ilçe Baskani Cem Oktay, Ak Parti Gökçebey Ilçe Baskani Lokman Aydin ve kursiyerlerin yani sira vatandaslarin katilimiyla yapildi.

Saygi durusu ve Istiklal marsi okunduktan sonra Sergi açilis konusmasi Ilçe Halk Egitim Merkezi Müdürü Hüseyin Recep Topal tarafindan yapildi.

2014-2015 Egitim - Ögretim yili Gökçebey Halk Egitimi Merkezi Müdürlügü tarafindan açilan el sanatlari kurslarinin, Yil Sonu Sergi açilisina hos geldiniz.

2014-2015 Egitim Ögretim yili Gökçebey Halk Egitimi Merkezi Müdürlügü tarafindan; Kadin Üst Giysileri Dikimi- 4, Kadin Giysileri Dikimi, Recme Makineci, Dekoratif Ahsap Süsleme, Keçe Aksesuarlari Yapimi, Hasir Örme, Sepet Örücülügü, Igne Oyasi, File Isi, Geleneksel El Nakislari, Hazir Gereçlerle Yapilan Nakislar, Tel Kirma alanlarinda kurslar açildi.

Bu gün de burada, açilan kurslarin yilsonu sergilerinin açilisi için toplanmis bulunmaktayiz. Biliyoruz ki bu kurslar; bireylerin gelisimini güçlendirici, yeteneklerinin gelismesi, gün yüzüne çikmasi, egitilmesi yönünde ve bunun yaninda halkin günlük hayatin olagan islerinden ayrilarak farkli alanlarda ugras alani edinip, sosyallesmeleri ve farkindalik yaratmayi saglamaktadir.

Bizler yaptigimiz bu çalismalardan dolayi çok mutluyuz ve gururluyuz. Çünkü çalismalarimiza baslamadan önce köy ve kasabalarimizda buna dahil olmak üzere Gökçebey’ in en ücra köselerinde yasayan halkimiza bu egitimleri vermeyi bir borç bildik. Bu sergiler ve faaliyetler, halk egitimi merkezimiz bünyesinde, idari personel ve kurs ögretmenlerimiz olsun, bir yil boyunca verilen emegin, bir karsiligi, bir meyvesidir. Kurumum adina, buradan emegi geçen basta Ilçe Kaymakamimiz Bünyamin BILGIN’ e, Gökçebey Belediye Baskanligina ve çalisanlarina, Ilçe Milli Egitim Müdürlügüne ve çalisanlarina, Faaliyetlerde proje ortaklarimiza, Proje okullarimiza, kamu kurum ve kuruluslara, Gökçebey Halkina, tesekkür etmeyi bir borç biliyorum. Basta kurs ögretmenleri olmak üzere kursiyerleri ve ailelerini tebrik ediyorum, Bizleri böyle bir günde yalniz birakmayan sizlere tesekkür eder, saygilarimi arz ediyorum.” Dedi.

Ilçe Milli Egitim Müdürü Fazil Aytas, Ilçe Kaymakami Bünyamin Bilgin'e Halk egitim kursiyerlerinin yaptigi tel kirma gelin basi ile baston’u hediye etti.

 

2014-2015 Egitim - Ögretim yili Gökçebey Halk Egitimi Merkezi Müdürlügü tarafindan açilan el sanatlari kurslarinin, Yil Sonu Sergi açilis kurdelesini Ilçe Kaymakami Bünyamin Bilgin daire amirleriyle birlikte kesti.

Ve daha sonra Kursiyerler tarafindan yapilan El Sanatlari sergisini tek tek gezerek usta ögretici ve kursiyerleri kutlayan Ilçe Kaymakami Bünyamin Bilgin,” Basarili çalismalarinizin devami bekliyoruz” dedi.

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*