MHP ZONGULDAK MILLETVEKILI ADAYLARI HIDIRELLEZ’DE SOFRALARA KONUK OLDU

Çaycuma Kisla Köyü Degirmenözü Kültür Merkezi Salonunda yapilan Hidirellez senliklere katilan MHP Zonguldak Milletvekili Adaylari Ahmet Emre Bayramoglu, Seyma Elmas Songür, Meral Demirbas ve MHP Çaycuma Ilçe teskilati, senlikte vatandaslarin sofralarina misafir edilerek, uzun uzun sohbet etme imkâni buldu.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin milletvekili adaylari seçim çalismalarina hiz verdi. MHP Zonguldak Milletvekili Adaylari Ahmet Emre Bayramoglu, Seyma Elmas Songür, Meral Demirbas ve MHP Çaycuma Ilçe Teskilati Çaycuma Kisla Köyü Degirmenözü Kültür Merkezi Salonunda düzenlenen Hidirellez senliklerine katilarak vatandaslarla biraraya geldi. Vatandaslar MHP Zonguldak Milletvekilli Adaylarini bagrina basti.

BAYRAMOGLU, SSK PRIMI KALDIRACAGIZ.

Gittigi birçok yerde Milliyetçi Hareket Partisi’nin seçim beyannamesini vatandaslara anlatan Ahmet Emre Bayramoglu, bu yönde de tek umudun MHP’de oldugu mesajini verdi.

Bayramoglu, “Kadinlarimiza çocuklarimiza ve engellilerimize yönelik davalarda zaman asimi kaldirilacak, mahkeme ve harç masrafi alinmayacaktir. Emeklilerimize Mart ve Eylül aylarinda 1400’er lira olmak üzere yillik iki asgari ücret tutarinda emekli destegi hakki taniyacagiz. Cumhurbaskani milletvekili emeklisi ayni tutarda ödenek alacaktir. Emeklilerin banka promosyonu alabilmelerinin önünü açacagiz. Esnafimizin emekli ayligindan kesilen SGK primini kaldiracagiz. Saglik hizmetinde alinan ek ücret ve katilim payi uygulamasina son verecegiz” dedi.

SONGÜR, KADIN ISTIHDAMINI YAYGINLASTIRACAGIZ.

Emeklileri enflasyona ezdirmeyeceklerini, emekli ayligi zammini özel bir endeksle belirleyeceklerini kaydeden MHP Zonguldak Milletvekili Adayi Seyma Elmas Songür, “Emekli ayligi hesabindan refah payini çogaltacagiz. Yasa ve prim gün sayisina takilanlarin magduriyetini mutlaka gidecegiz” diye konustu. Kadinlara yönelik projelerden de söz eden Songür, “Kadin istihdamini yayginlastiracagiz. Kadinlara dogum için dogum borçlanma hakkini getirecegiz. Aile birliginin korunmasi amaciyla çalisan eslerin ayni il içinde görev yapmalarini tesis edecegiz. Girisimci kadinlara yüzde 50’si hibe olmak üzere destek verecegiz. Siddete maruz kalan kadinlara adli yardim destegi saglayacagiz ve zaman asimi mahkeme harç ve masraflarindan muaf tutacagiz. Sosyal refahi artiracak destekleyici düzenlemeler yapilacaktir. Muhtaç ailelere, harcama karti hilal kart imkâni sunulacaktir. Kamu arazilerini yoksul vatandaslarimiza tahsis edecegiz. Çiftçilerin desteklenmesi amaciyla mazot, gübre, ilaç, tohum, yem ve fide gibi temel tarimsal girdilerin üzerindeki ÖTV ve KDV kaldirilacak. Mazot 1 lira 75 kurus olacak. Yetim ve öksüz evlatlarimiza aylik 100 lira baglayacagiz. Sartli egitim ve saglik yardimini 50 lira artiracagiz. Yoksullara yönelik toplu konut yatiriminda belediye harçlari sifirlayacagiz. Vatandaslarimiz borç ve yüksek faiz sarmalindan kurtarilacaktir. 65 yas ayligi 300 liraya yükseltilecektir.” Dedi.

Daha sonra MHP Zonguldak milletvekili Adaylari Çaycuma Seka Caddesinde esnaf gezilerine devam ederek partinin seçim bildirgesini anlatmaya devam ettiler.

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*