EMNIYET MENSUPLARINDAN BASKAN SEMERCI’YE POLIS HAFTASI ZIYARETI

Devrek Belediye Baskani Mustafa Semerci, Devrek Ilçe Emniyet Müdürü Fahri Küçük ile beraberindekileri makaminda agirladi.

Devrek Ilçe Emniyet Müdürü Fahri Küçük ile beraberindekiler Polis Haftasi etkinlikleri kapsaminda Devrek Belediye Baskani Mustafa Semerci’yi makaminda ziyaret etti. Türk Polis Teskilati’nin 170. kurulus yildönümünü kutlayacaklarini ifade eden Ilçe Emniyet Müdürü Fahri Küçük, kendilerini agirladigi için Baskan Semerci’ye tesekkür ederek çiçek takdim etti.

Ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren Devrek Belediye Baskani Mustafa Semerci, ziyaret dolayisiyla emniyet mensuplarina tesekkür etti. Polis Teskilatinin ülkenin en köklü kurumlarindan biri oldugunu ifade eden Devrek Belediye Baskani Mustafa Semerci, emniyet mensuplarinin huzur ve güven ortamini saglamak ugruna canlarini tehlikeye atarak büyük bir özveri ve cesaretle bu görevlerini en iyi sekilde sürdürdüklerini belirtti. Türk Polis Teskilati’nin kurulusunun 170.yildönümünü kutlayan Baskan Semerci, tüm emniyet mensuplarina görevlerinde basarilar diledi.