Gökçebey sokaklarina kadin eli degdi

Gökçebey Belediyesi ve Zonguldak Iskur Il Müdürlügü isbirligi ile yürütülen Toplum Yararina Programi (TYP) projesi kapsaminda Gökçebey Belediyesine alinan isçilerden 4 bayan, çevre düzenlemesi ile park ve bahçe temizligi yapiyor.

Belediye’de çalisan bayanlar tüm Gökçebey’e örnek olurken, Bayanlar ilçede, çevre temizligi ve düzenlemesi, park, bahçe, mezarlik temizligi ve düzenlemelerinde çalisirken, aile ekonomilerine katki sagladiklari için mutlu olduklarini dile getirdi.

Gökçebey Belediye Baskani Vedat Öztürk yaptigi açiklamada, kadinlarin temizlik islerini yapmalarinin ilçenin temizligine büyük katki sagladigini söyledi.

Baskan Öztürk, "Bayan isçilerimiz temizliklerini son derece titiz yapiyor. Geçmis dönemlere baktigimizda bugüne kadar hiç temizlik islerine bayan personel alinmamis. Bizler Gökçebey Belediyesi olarak sehrin temizligine büyük önem veriyoruz. Ilerleyen zamanlarda kadin istihdamini arttirmayi hedefliyoruz. Ayrica, daha temiz ve modern bir Gökçebey için yapilan çalismalara herkesin sahip çikmasini istedi.”

Park ve Bahçe temizliginden sorumlu, Songül Aladag, Rukiye Ustaoglu, Huriye Akman, Dilber Kuyucu.

Kendilerine böyle bir imkan verildigi için tesekkür eden Songül Aladag, "Hepimiz de mutluyuz. Arkadas ortamimiz da güzel. Hem evimize katkida bulunuyoruz hem ilçemizi temiz tutuyoruz. Beklentimiz çalisma süremizin daha uzun olmasi" dedi.