SONGÜR; ‘KÖTÜ GIDISE DUR DEMEK IÇIN ADAYIM’

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak Milletvekili Aday Adayi Seyma Elmas Acar Songür, Türkiye Kamu-Sen Zonguldak Il Temsilciligi’ni ziyaret etti. Ziyarette konusan Milletvekili Aday Adayi Songür, Zonguldak’in Türkiye’nin ilk 5 ili arasinda yer aldigi dönemlerden göç veren bir döneme geldigini ifade etti. Bir kadin oldugunun altini çizen Songür, “Öncelikle sunun da bilinmesini isterim; ben bir kadinim ve önceligim de kadin haklaridir. Gelin görün ki, ülkemizin bu konudaki hali ortadadir” dedi.

SONGÜR; “DEGISTIRMEK IÇIM MHP’DEN ADAY ADAYI OLDUM”

MHP’den milletvekili aday adayligi konusunda herkesin destegini gördügünü belirten Songür, “Benim amacim, Zonguldak’ta bazi seylerin bazi seviyelere gelmesi, daha sonra da yükselmesidir. Zonguldak çok ciddi bir sekilde göç veriyor. Eskiden ülkenin ilk 5 ili arasina giren bir il oldugumuzu unutmamaliyiz. Gençligin verdigi heyecan ile ve enerji ile bunun yaninda da Türkiye’de ve ülke disinda gezdigim yerlerde gördüklerim ile ilgili bazi projelerim var, bunlari gerçeklestirmek istiyorum. Öncelikle sunun da bilinmesini isterim. Ben bir kadinim ve önceligim de kadin haklaridir. Gelin görün ki ülkemizin bu konudaki hali ortadadir. MHP çatisi altinda bunlara dur demek istiyoruz. Bir seylerin degisebilecegine bu partide inandigim için bu partiden, MHP’den aday adayi oldum” diye konustu.

BACIOGLU; “SIYASETTEKI KALITE ARTAR”

Ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren Türkiye Kamu-Sen Il Temsilcisi Kadir Bacioglu ise, “Biz Türkiye Kamu-Sen olarak, siyasete kadin elinin degmesinin öneminin farkindayiz. Kadinlarimizin siyasette bulunmasi hem bizi memnun eder, hem de siyasetteki kaliteyi artirir. Ben kendisine bu yolda basarilar diliyorum. Çikmis oldugu yolda Allah yardimcisi olsun ve yüce rabbim kendisini utandirmasin” dedi.