AK PARTI’DE VADI’NIN TEK ADAYI ÖZKÜTÜK, GÖKÇEBEY'DE BIR DIZI ZIYARETLERDE BULUNDU.

Ak Parti Zonguldak tek kadin aday adayi Av. Mine Verimcik Özkütük, Gökçebey’de Denge Gazetesinin Bölge Temsilcisi Latif Aydemir ve parti ilçe teskilatina ziyaret etti.

Aydemir, “Öncelikle nezaket ziyaretinizden dolayi tesekkür ediyorum. Sizleri kutluyorum. 7 Nisan tarihinde belirlenecek milletvekili listesinde yerinizi almaniz dilegimle basarilar dilerim” dedi.

Zonguldak’a Kadin Eli Degmeli

Ak Parti Zonguldak tek kadin aday adayi Av. Mine Verimcik Özkütük, “Partimizin kurucucu ve yol göstericimiz Sayin Cumhurbaskanimizin defaatle vurguladigi üzere HALKA HIZMET HAKKA HIZMETTIR düsturu ile bu güne kadar Ak Partimizde üzerime üstlendigim tüm görevleri layikla yapmanin gayreti içinde oldum.

Partimiz, halkimizin hayir dualariyla iktidara geldigi 2002 yilindan bugüne kadar ülkemizde siyasi, ekonomik, sosyal ve kültürel alanlarda büyük reformlar gerçeklestirdi.

2015 seçimleriyle birlikte Sayin Genel Baskanimiz ve Basbakanimiz Prof. Dr. Ahmet Davutoglu liderliginde çikilacak; “YENI TÜRKIYE YOLUNDA” bir ana ve bir milletvekili olarak, yerelde kazandigim bilgi ve tecrübelerimi Türkiye’mize yaymak, bugün ve gelecek kusaklarimiza olan tarihsel görevimi ifa etmek istiyorum.

90’li yillara kadar Anadolu’nun her tarafindan göç almis; taskömürü, demir çelik ve kagit üretim isletmelerine sahip agir sanayi kenti Zonguldak, söz konusu tesislerin özellestirilmesi ve küçülmesi sonucu göç veren duruma gelmis, aileler parçalanmis, sosyal ve kültürel sorunlar ortaya çikmistir.

“ZONGULDAK’IN TEMEL SORUNLARI”

Sayet, Ak Partimizin takdir ve teveccühleri, halkimizin mübarek oylariyla milletvekilligi görevini Allah bana nasip ederse, kolektif bir ruhla yerel dinamikler harekete geçirilerek, Zonguldak ve çevresinin 20 yil öncesi gibi istihdami artirarak tersine göçün yani sira ülkemizin kalkinmasinin da lokomotifi olacak projeler hayata geçirilecektir.

Bu çerçevede;

1-Bati Karadeniz’in kalkinmasinda en büyük itici güç olacak Filyos Vadisi Projesinde ihale süreci tamamlanan limanin insasina bir an evvel baslanarak tamamlanmasi takip edilecektir.

2-Bakanlar Kurulunca Endüstri Bölgesi ilan edilmesine karsin Filyos Vadisi’ne bugüne kadar gelmeyen yatirimcilarin gelmesi için ülkemiz genelinde hatta yurt disinda tanitimlar yapilarak yatirimcilar davet edilecektir.

3-Bir yerin kalkinmasi ve yatirimcilari gelmeye tesvik edecek faktörlerin basinda ulasim imkanlari gelmektedir. Bunun için;

a) 2010 yilinda Adapazari- Karasu arasinda baslayan ancak bir ilerleme kaydedilmeyen 300 km uzunlugundaki Adapazari-Karasu-Eregli-Zonguldak-Bartin Demiryolu hattinin bir an evvel tamamlanarak yatirimcilarin ve halkimizin hizmetine sunulmasi,

b)Rehabilitasyon ve sinyalizasyon çalismalarina baslanan Zonguldak-Ankara Demiryolu hattinin temiz ve ucuz enerjiyi kullanabilecek, birim zamanda daha fazla yük ve yolcu tasimaya imkan saglayacak elektrifikasyonlu hale getirilmesi,

c) Zonguldak’in Orta ve Dogu Karadeniz ile komsu il Karabük arasindaki karayolu ulasimi tek yoldan yapilmaktadir. Bu yolun (Gökçebey-Karabük arasinin) bölünmüs yola dönüsmesi saglanacaktir.

4- Ülkemizin stratejik ürünü tas kömür üreticisi tek kurumu olan TTK, yeniden yapilandirilmak suretiyle daha verimli bir kurulusa dönüstürülecektir.

6- Bati Karadeniz Bölgesinin sebze ve meyve ihtiyaçlari Çaycuma Ovasi’ndan karsilanmaya çalisilmaktadir. Ancak alanin yetersiz olusu nedeniyle güçlükler yasanmaktadir. Bu nedenle Bülent Ecevit Üniversitesine bagli Çaycuma’da kurulacak Ziraat Fakültesiyle, birim alanda daha fazla miktarda fakat organik saglikli ürün yetistirilmesi yönünde çalismalar yapilmasi saglanacaktir.

7- Eregli-Zonguldak-Bartin sahilinde yetersiz olan balikçilik ve buna dayali konserve üretimi için kurulacak Ziraat Fakültesinin içinde Su Ürünleri bölümünün de açilmasi saglanacaktir.

Zonguldak ve ülkemiz adina yapilacak çalismalarin hepsini burada saymaya zamanimiz el vermeyecektir. Ana basliklar halinde izah etmeye çalistigim yukaridaki projeler ve partimizin 2023 hedeflerine kosar adim yürümesi hiç kusku yok ki, Sayin Genel baskanimiz ve Baskanimiz Prof. Dr. Ahmet Davutoglu’nun liderliginde girilecek seçimlerde mümkün olan en fazla oyun alinmasiyla mümkün olacaktir.

Bu amaçla her zamankinden daha büyük sevk ve heyecan içinde anneligimizden de fedakârlik ederek, gece demeden gündüz demeden seçimlere kadar kapi kapi dolasmaya devam edecegimizden emin olabilirsiniz.

Tüm yürekliligimle ifade ederim ki, partimin teveccühlerine mazhar oldugum takdirde, Ak Parti terbiyesi almis bir kadin olarak ortaya konulacak sinerjiyle milletvekili seçilmenin de ötesinde partimiz her zamankinden daha fazla oy alacagina olan inancim tamdir. Bugüne kadar oldugu gibi partim bana hangi görevi vermis ise hep basariyla yerine getirdim. Bundan sonra da aynisi olacaktir.

Son olarak, 2002 yilindan bugünde kadar Zonguldak’imizda Ak Parti’li hiç kadin milletvekilimiz olmadi. Artik Zonguldak’imiza kadin elinin degmesinin zamaninin geldigi kanaatindeyim.

2002 yilindan bugünde kadar Zonguldak’imizda Ak Parti’li hiç kadin milletvekilimiz olmadi. Artik Zonguldak’imiza kadin elinin degmesinin zamaninin geldigi kanaatindeyim.

Ayrica; Çaglayan Adliyesinde Cumhuriyet Savcimiz Sayin Mehmet Selim Kiraz'i sehit eden teröristleri lanetliyor, sayin savcimiza Allahtan rahmet, ailesine ve aziz Türk Milletine bassagligi diliyorum.

Berkin Elvan davasini bahane edip ülkemizi karistirmak isteyen, milletimizin birligini, dirligini, huzurunu hedef alan bu karanlik odaklari, bu ser yuvalarini lanetliyorum. Kimse Türk Milletinin birlik ve bütünlügünü bozamayacaktir. Bugün herkes terör denen belanin, terör denen illetin karsisinda dimdik ve bir bütün olarak ayaktadir. Gün bir olma, birlik olma aciyi hep birlikte sirtlama, terörü lanetleme günüdür. “dedi.

Ak Parti Zonguldak tek kadin aday adayi Av. Mine Verimcik Özkütük, Ak Parti Gökçebey Ilçe Baskani Lokman Aydin ve ilçe yönetimiyle bir araya gelerek sohbet etti.

Ak Parti Zonguldak tek kadin aday adayi Av. Mine Verimcik Özkütük’ün Gökçebey’de yaptigi bir dizi ziyaretlerine, Il Yönetim Kurulu Üyesi Çetin Kotlu, Çaycuma Kadin Kollari Baskani Suzan Akman ve Kadin Kollari yönetim kurulu üyesi Kezban Bacak eslik ettiler.