MHP Zonguldak Milletvekili Aday adayi Yalcin Vadi’yi ziyaret etti.

MHP Zonguldak Milletvekili aday adayi Opr. Dr. Ercan Yalçin, Devrek-Gökçebey ve Çaycuma ilçe teskilatlarina yaptigi ziyaretlerde büyük ilgi gördü.

MHP Zonguldak Milletvekili aday adayi Opr.Dr. Ercan Yalcin’i, Gökçebey’de ilçe Baskani Sezgin karademir, Eski Ilçe Baskani ali Gücük, ilçe teskilati karsiladi.

MHP Gökçebey Ilçe Baskani Sezgin karademir,” MHP Zonguldak Milletvekili aday adayimiz Ercan Yalcin’i bugün ilçemize nezaket ziyareti gerçeklestirmistir. Kendilerine tesekkür ediyorum. Yalcin arkadasimiz bizler için degerlidir. Partimize hizmetleri vardir. Kendilerini milletvekili siralamasinda görmek en büyük arzumuzdur.” Dedi.

“ISSIZLIKLE BERABER GÖÇ VERIYORUZ”

MHP Zonguldak Milletvekili aday adayi Opr.Dr. Ercan Yalcin yaptigi konusmada; “Genel olarak kaos Zonguldak’ta degil Türkiye’de bulunuyor. Fiili issizlik yüzde 17’lerde. Kisi basina olusan dis borç artisa ragmen sadece bölgemizde degil Türkiye’de var. Bir önceki seçimlerde çok anlattilar. Fakat yasadik ki maalesef istihdami birakin bölge göç veriyor. Insanlar memleketlerini birakiyor. Giderek küçülüyoruz. Yillardan beri bir Filyos Projesi var. Cazibe merkezi olmasi noktasinda proje hasiralti edilmis durumda. Yaklasik 10 yildir buradayim ve yollarimiz halen bitmedi ve içler acisi durumda. Zonguldak’in sorunlari issizlik ve buna benzer sorunlar. Erdemir ve TTK isle ilgili de çözülemeyen sorunlar var. HEMA kapaninca 600 kiside issiz kaldi. Bölgede çok fazla issizlik var. Bunlarin önüne MHP ile geçmeyi hedefliyoruz.

“BIZ BÜYÜMEYI HEDEFLIYORUZ”

Ülkücü aday olsun noktasinda hiç kimsenin israri olamaz. Biz büyümeyi hedefliyoruz. Kimse ülkücü dogmuyor bu çatinin altina girince herkes ayni çati altindadir. Yahudiler gibi öyle dogarsiniz gibi bir sey yok. Eregli ve Alapli için söyleyecegim sey 3 aday adayi yola çiktik. Yola çikarken de kendi aday adayligimizi ilan edelim ve sonradan 1 kisi olarak yola devam edelim dedik. Hem propaganda hem de ziyaretler açisindan böylesinin daha dogru oldugunu söyledik. Biz görev insaniyiz. Böyle bir talebim olmadi. Siyasi hirsim bulunmamakta ve tek istegimiz ülkenin daha iyi yerlere gelmesidir.

MHP Zonguldak Milletvekili Aday adayi Yalcin, Gökçebey MHP Ilçe teskilatina gerçeklestirdigi ziyareti ardindan Gökçebey Ülkü Ocaklari Egitim Kültür Vakfi’ni ziyaret etti. Burada gençlerin sorunlari dinledi ve her zaman sizlerle beraberim diyerek seçim çalismalarina devam etti.

*

*