BASKAN ÖZTÜRK, ARAÇ FILOSUNU GENISLETEREK ALINAN ARAÇLARI HIZMETE SUNDU

Gökçebey Belediyesi, araç filosunu genisleterek, hizmet araçlarina her geçen gün bir yenisini ekliyor. Belediye bu kapsamda, vatandaslarin taleplerini daha hizli bir sekilde yerine getirebilmek için Cenaze arabasi, makam araci, itfaiye ve is makinesi alarak halkin hizmetine sundu.

‘YAPTIGIMIZ HER SEY GÖKÇEBEY HALKI IÇIN’

“Yaptigimiz her sey Gökçebey halki için” diyen Belediye Baskani Vedat Öztürk sözlerine söyle devam etti.

Ekibimizle beraber göreve gelirken sevgili Gökçebey halkina ne hizmet sözü verdim ise bugünde arkasindayim. Evet, göreve geleli birinci yilimizi bir hafta sonra dolduruyoruz. Birinci yil sürecinde hizmet anlaminda çok yol katlettik. Birbirinden güzel hizmetler gerçeklestirmenin mutlulugunu yasiyoruz. Hafta sonu birinci yilimizi basin toplantisi yaparak anlatacagiz. Göreve gelirken söylemistik. Belediyecilik bizim isimiz.

Görevi devraldigimizdan beri halkimiza daha kaliteli hizmet sunabilmek için çalismaya devam ediyoruz. Bu sayede yeni alinan araçlarimizla isçilerimizin can güvenligini içinde, daha iyi sartlarda çalismalarini saglamis olacagiz. Gökçebey’de yasayan vatandaslarimiza kaliteli ve hizli hizmet vermek adina aldigimiz araçlar son olmayacaktir ve araç filomuzu güçlendirmeye devam edecegiz.”dedi.