ALI AYDEMIR GÖZYASLARI ILE UGURLANDI

Gökçebey’in Esraflarindan, Gökçebey Belediyesi Eski Baskani Merhum Saim Aydemir’in Babasi Ali Aydemir Topraga Verildi

Yeni Camide Kilinan Ögle Namazina Müteakip Topraga Verilen Aydemir’in Cenaze törenine, Gökçebey Belediye Baskani Vedat Öztürk, Eski Belediye Baskani Zeki Kilinçaslan, CHP Milletvekili aday adaylari Serafettin Turpçu, Harun Akin, CHP Il Baskani Ertugrul Koltuk, Muslu Belediye Baskani Sabahattin Adiyaman, Çaydegirmeni Belediyesi Eski Baskani Enver Uslubas, AKP Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupinar’in babasi Cemil Ulupinar, taninmis isadamlari, Devrek, Gökçebey, Çaycuma esnaflari yani sira çok sayida ilçe sakinleri ve Aydemir’in yakinlari katildi.

Gökçebey bir çinarini daha kaybetti. Gökçebey ilçe esraflarindan olan (Bayi Ali) lakapli Ali Aydemir (88) yaklasik bir ay tedavi gördügü Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesinde, doktorlarin tüm çabasina ragmen hayatini kaybetti.

Gökçebey Belediyesi Cenaze araci ile ilçeye götürülen Ali Aydemir için Yeni Camide cenaze namazi kilindi. Cenaze namazindan önce evinin önüne getirilen merhum Aydemir için Kuran-i Kerim okundu, kiz kardesleri (Merhume)Fatma, Hacer, (merhume) Emine, Hanife ve Naciye, Esi Zehra Sönmez, ogullari Celal, Mustafa, Arif, Cemal, Kenan, kizlari Sevim, Armagan, Nursen, Songül ve Özlem, Damatlari; Dogan Süle, Nail Özkan, Vedat Karademir, Hasan Bagbasi, Enistesi; Cemal Öztürk, torunlari ile aile yakinlari taziyeleri kabul etti.

Cenaze daha sonra Yeni Camii’ye getirildi. Burada ögle namazina müteakip kilinan cenaze namazinin ardindan Aydemir Aile Kabristaninda gözyaslari ile topraga verildi.

Cenaze törenine; Gökçebey Belediye Baskani Vedat Öztürk, Eski Belediye Baskani Zeki Kilinçaslan, CHP Milletvekili aday adaylari Serafettin Turpçu, Harun Akin, CHP Il Baskani Ertugrul Koltuk, Muslu Belediye Baskani Sabahattin Adiyaman, Çaydegirmeni Belediyesi Eski Baskani Enver Uslubas, AKP Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupinar’in babasi Cemil Ulupinar, CHP Gökçebey Ilçe Baskani Cem Oktay, AK Parti Ilçe Baskani Lokman Aydin, AK Parti Zonguldak Il Genel Meclis Üyesi Kenan Çetinoglu, Karademir Mobilya A.S Yönetim Kurulu Baskani Satilmis Karademir, Eski Il Genel Meclis Üyesi Raci Karademir, CHP Eski Ilçe Baskani Aliriza Karademir, Gökçebey Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Baskani Ali Çetin, Soförler Odasi Baskani Recep Özer, Aydemir Kerestesi Ltd.Sti sahibi Engin Aydemir’in yani sira çok sayida esnafi, köy muhtarlari ve ilçe halki katildi.

CENAZEYE KATILAMAYANLARDAN TAZIYE

Bu arada cenaze törenine katilamayan Zonguldak Eski Valisi Yavuz Erkmen, Gökçebey’in eski Kaymakami Bülent Hamitoglu, 19. Dönem Zonguldak Milletvekili ve Umut Hastanesi Genel Koordinatörü Ali Uzun, 22. Dönem CHP Zonguldak Milletvekili Nadir Saraç, CHP Zonguldak Milletvekili Aday adayi Seref Aydinli, Devrek Belediye Baskani Mustafa Semerci, Çaycuma Belediyesi Eski Baskani Mithat Gülsen, Nebioglu Belediye Baskani Ertan Aydogan, Çaydegirmeni Belediye Baskani Satilmis Gebes, Bakacakkadi Belediye Baskani Sezgin Özdemir’in yani sira çok sayida vatandas telefonla taziyelerini bildirdi.

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*