Creavit Branch ile Banyolariniza bahar geliyor

Fark yaratan tasarimlariyla banyo modasinin öncülügünü yapan Creavit’ten banyolarinizin yüzünü güldürecek bir ürün geliyor. Markanin özel koleksiyonlari arasinda yer alan “Branch Armatür Serisi” bahari müjdelerken estetik görünümü ve islevsel kullanimiyla da öne çikiyor.

Banyolari birer yasam alani olarak tasarlayan Creavit, ayrintilara gösterdigi özenle fark yaratiyor. Dogru seçilen armatürler düslediginiz banyoyu yaratirken evinizin sikligini tamamliyor. Ilhamini bahar dallarindan alan Branch Armatürler banyolariniza zarif ve estetik dokunuslar getiriyor. Adini agaç dalina benzeyen kumandasindan alan armatür serisi, suyun akisina yön verirken baharin enerjisini evlerinize tasiyor. Islevsel ve pratik kullanimiyla da öne çikan bu ürün keyif veren banyolarin vazgeçilmezlerinden biri olacak gibi görünüyor. Joystick kumandali Branch armatürün, çanak lavabolar için uzun seçenegi de bulunuyor. Creavit armatürler, markanin zengin ürün yelpazesinde yer alan lavabo seçenekleri ile birlikte kullanildiginda banyolarinizda mükemmel bir bütünlük olusturuyor.

Özellikle Vitrifiye Seramik Saglik Gereçleri sektöründe ulastigi büyüklükle Türkiye pazarinin ilk üç firmasindan biri olan Creavit, yilda 1,5 milyon adet seramik saglik gereci üretiyor. Üretiminin %40’ini ihraç eden marka, Portekiz’den Çin’e kadar 60 farkli ülkeye de kaliteli hizmet ulastiriyor ve servis sagliyor. Creavit bünyesinde Amerika’ya da susuz pisuvar konusunda teknik üretim hizmeti veriyor. Gökçebey’de ürettigi kaliteli ve seçkin vitrifiye ürünlerini dünya pazarlarinda satarak büyümesini istikrarli olarak sürdüren marka, Türkiyeli bir dünya markasi olma yolunda emin adimlarla ilerliyor. Geçtigimiz günlerde Çin’de yeni bir showroom açan Creavit, ülkemizde vitrifiye alaninda bu basariyi gösteren iki firmadan biri sayiliyor.