KAYMAKAM BILGIN AK PARTI VE CHP ILÇE BASKANLIKLARINI ZIYARET ETTI

Gökçebey Kaymakami Bünyamin Bilgin, Ak Parti ve CHP ilçe baskanlarini ziyaret etti.

Kaymakam Bilgin ilk olarak Ak Parti Ilçe Baskani Lokman Aydin’i ve ilçe teskilatini ziyaret etti.

Kaymakam Bilgin’i Ak Parti Gökçebey teskilat binasinda Il Genel Meclis Üyesi Kenan Çetinoglu, Belediye Baskani Vedat Öztürk, Ilçe Baskani Lokman Aydin ve ilçe yönetimi karsiladi.

Parti binasinda gerçeklesen ziyarette Kaymakam Bilgin, yakin zamanda seçilen Ak Parti Ilçe Baskani Lokman Aydin ve ilçe yönetimine yeni görevlerinde basarilar dileyerek bir süre sohbet ettiler.

Ak Parti Ilçe Baskani Lokman Aydin,” Gökçebey Kaymakami Sayin Bünyamin Bilgin’nin nezaket ziyaretinden dolayi tesekkür ediyorum. Gökçebey’e yapilacak her hizmette sahsim ve teskilatim adina yapmamiz gereken ne görev olursa da yapmaya haziriz” dedi.

Kaymakam Bilgin’in ikinci duragi ise CHP Gökçebey Ilçe Baskani Cem Oktay ve ilçe teskilati oldu.

Kaymakam Bilgin’i CHP’de Ilçe Baskani Cem Oktay ve ilçe yönetimi karsiladi.

Kaymakam Bilgin CHP Ilçe teskilatinda Baskan Cem Oktay ve ilçe yönetimi ile bir süre sohbet etti.

CHP Gökçebey Ilçe Baskani Cem Oktay,” Gökçebey Kaymakami Sayin Bünyamin Bilgin’in ziyaretinden duydugu memnuniyeti dile getirirken sayin Kaymamamizin ilçemize yapacagi her hizmetinde CHP ilçe teskilati olarak destek vermeye haziriz” dedi.

Gökçebey Kaymakami Bünyamin Bilgin, Ak Parti Gökçebey Ilçe teskilati ile CHP ilçe teskilatina yaptigi ziyaretlerinde Ilçe Garnizon Komutani Üstegmen Onur Sahbaz ve Ilçe Emniyet Amiri Murat Karakirik eslik etti.