ULUPINAR’A YOGUN ZIYARETÇI AKINI

Bakacakkadi Belde Belediye Baskani Sezgin Özdemir, Gelik Belde Belediye Baskani Burhan Sezgin, Özbagi Eski Belediye Baskani Ismail Gözlü, Karapinar Eski Belediye Baskani Ercan Kinanç ve Bakacakkadi Belde Belediyesi Fen Isleri Müdürü Cumhur Kalayci, Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupinar’i TBMM’deki makaminda ziyaret etti.

Bakacakkadi Belde Belediye Baskani Sezgin Özdemir, Çevre ve Sehircilik Bakanligindan hibe edilen Vidanjör için Ulupinar’a tesekkür ederken, Bakacakkadi Beldesinin ihtiyaçlari dogrultusunda kendisinden destek talep etti. Bakacakkadi Beldesine yapilmasi planlanan 500 konutluk TOKI Konutlari için Serbest Bölgeler Genel Müdürü ile görüsüldü. Bakacakkadi beldesinde 100 dönümlük arazi üzerine kurulmasi planlanan Mesire alani ile ilgili Orman Genel Müdürü ile görüsüldü.

Gelik Belde Belediye Baskani Burhan Sezgin ise, Gelik Belde sinirlari içerisinde olusan Obruklarin sonucunda bazi vatandaslarin evlerinde çatlaklar olustugunu ve bu evlerde oturanlarin tedirginligini Milletvekili Ulupinar’a iletti. Burada yasayan vatandaslarinkorku içerisinde evlerinde kaldiklarini ve bununla ilgili çalismalarin biran önce yapilmasi için destek talep etti. Bu konu ile ilgili Afet Acil Durum Baskani ile görüsüldü. Gelik Belde Belediyesi olarak Gelik’e spor sahasi kazandirilmasi konusunda Gençlik ve Spor Bakanligi Müstesarindan randevu talep edildi ve önümüzdeki günlerde konu Gençlik ve Spor Bakanligi Müstesarina iletilecek.

Karapinar eski Belediye Baskani Ercan Kinanç ve kapanan Özbagi eski Belde Belediye Baskani Ismail Gözlü’de Ulupinar’i makaminda ziyaret etti. Ziyarette önümüzdeki yil gerçeklestirilecek olan Genel seçimlerin degerlendirmeleri yapildi.

BASBAKAN DAVUTOGLU’NA VE ULUPINAR’A PORTRE.

Zonguldak’tan gelen Aysel Karatas ve kizi Sena Karatas, AK Parti’nin haftalik olagan gurup toplantisina katildi. Toplantinin ardindan misafirler Basbakan Prof.Dr. Ahmet Davutoglu ile hatira fotografi çektirirken, Sena Karatas, Basbakan Davutoglu için yapmis oldugu portresini hediye etti. Portresi için çok tesekkür eden ve çok mutlu oldugunu ifade eden Basbakan Davutoglu, misafirler ile kisa bir süre sohbet etti. Sena Karatas ve Aysel Karatas, Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupinar’i makaminda ziyaret ederek, Sena Karatas’in Ulupinar için yapmis oldugu portresini hediye etti.

AK PARTI DEVREK ILÇE BASKANI SERDAR KELEBEK VE YÖNETIM KURULU ÜYESI UGUR ERDEM’IN ZIYARETI.

AK Parti Devrek Ilçe Baskani Serdar Kelebek ve Yönetim Kurulu üyesi Ugur Erdem, AK Partinin haftalik olagan grup toplantisina katildi. Toplantinin ardindan Basbakan Davutoglu ile hatira fotografi çektiren heyet, önümüzdeki günlerde yapilacak olan AK Parti Devrek ilçe kongresi için davetlerde bulundu. AK Parti Devrek Ilçe Baskani Serdar Kelebek, Ilçe kongremizi önümüzdeki günlerde gerçeklestirecegiz. Bu yüzden basta bölge Milletvekillerimiz Özcan Ulupinar, Köksal Toptan ve Ercan Candan basta olmak üzere bazi siyasetçilerimizi ilçe kongremize davet etmek üzere geldik. Dedi.

IL SOSYAL ETÜT VE PROJE MÜDÜRÜ HAYRI BULAZAR’DAN ULUPINAR’A NEZAKET ZIYARETI..

Zonguldak Valiligi Il Sosyal Etüt ve Proje Müdürü Hayri Bulazar’da Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupinar’a nezaket ziyaretinde bulundu. Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupinar’a Bulazar’a ziyaretlerinden dolayi kendisine tesekkür etti.

Zonguldak’tan Erdal Aydin ve Devrek’ten Veli Bükrü, Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupinar’i ziyaret edenler arasindaydi.

*

*