GÖKÇEBEY BÜYÜMEYE DEVAM EDIYOR

Gökçebey ilçesine bagli Çukur köyü’nün Durdubasoglu, ( Çukur Cd, Gökçebey Cd, Yenice Cd) Ortaada Karaismailoglu( Cambazlar Sk, Ishakoglu Sk) baglilarinin birleserek Çukur Mahallesi adiyla Gökçebey Belediyesine baglanmak için yapilan referandumda sandiktan 'Evet' çikti.

Yapilan referandumda 439 seçmen oy kullanmak için sandik basina gitti. Yapilan referandum sonucu kullanilan 439 oydan 5 oy geçersiz sayilirken 320 'Evet' olurken, 114 kiside 'Hayir' oyu kullandi. Olusan sonuca göre, Çukur köyü’nün Durdubasoglu, ( Çukur Cd, Gökçebey Cd, Yenice Cd) Ortaada Karaismailoglu( Cambazlar Sk, Ishakoglu Sk) baglilarinin birleserek Çukur Mahallesi adiyla Gökçebey Belediyesine katilmaya hak kazandi.

Gökçebey Belediye Baskani Vedat Öztürk,” Bugün burada yapilan referandum bizim için bir baslangiçtir. Belediyecilik hizmetlerinden faydalanmak isteyen ve belediyeye sinir olan diger köylerimizden Gaziler, Veyisoglu ve Uzunahmetler köy sakinlerinde ayni duyarliligi göstermesini bekliyoruz. Gökçebey, bu sekilde katilim saglandigi takdirde onlara da en güzel hizmeti getirme gayreti içerisinde olacagiz. Ilçe merkez nüfusu 10.bin üzerine çiktigimiz taktirde Iktidar partisinin velinimetlerinden daha çok faydalanacagiz. Bizler göreve gelirken halkimiza hizmet sözü verdik. Verdigimiz hizmet sözlerini bir bir gerçeklestirmenin mutlulugunu hep beraber yasayacagiz.” Dedi.

 

 

 

*

*