LOKMAN AYDIN YENIDEN BASKAN SEÇILDI.

Adalet ve Kalkinma Partisi (AK Parti) Gökçebey Ilçe Baskanligi 5. Olagan Kongresi yapildi.

401 Delegeden 294 Delege oy Kullandigi, Gökçebey Ilçe Baskanligi 5. Olagan Kongresinde 5 oy geçersiz. Osman Bayrakli 54 oy alirken mevcut Baskan Lokman Aydin 235 oy alarak yeniden Baskan seçildi.

Gökçebey Kapali spor salonunda gerçeklesen kongrede Divan Baskani Ali Bektas seçildi.

Saygi durusu ve Istiklal Marsinin okunmasiyla basladi.

Kongreye; Ak Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupinar, AK Parti Zonguldak il Baskani Hamdi Uçar, Gökçebey Belediye Baskani Vedat Öztürk, Çanakçilar Doxa Mobilya Sirketler Grubu A.S Yönetim Kurulu Baskani Sezai Çanakci,Merkez Ilçe Baskani Metin Karaduman, Eski Il Baskani Celil Uzun, Çaydegirmeni Belediye Baskani Satilmis Gebes, Nebioglu Belediye Baskani Ertan Aydogan, Çaycuma Ilçe Baskani Vedat Emeksiz, Devrek Ilçe Baskani Serdar Kelebek, Beycuma Belediye Baskani Vural Kundakcioglu, Kilimli Ilçe Baskani Cavit Tasci, CHP Gökçebey Ilçe Baskani Cem Oktay, Il Genel Meclis Üyesi Kenan Çetinoglu, Rahmi Albuz, Merkez ve Köy Muhtarlar, delegeler ve çok sayida partililer katildi.

ÖZTÜRK, MILLETVEKILI ULUPINAR’A TESEKKÜR ETTI.

Belediye Baskani Vedat Öztürk,” Gökçebey Ilçe Baskanligi 5. Olagan Kongremize hos geldiniz. 03.Mart 2014 tarihinde Lokman Aydin Baskanliginda göreve gelen teskilatla beraber bugüne kadar uyum içersinde çalisarak ilçemizi Ak Partili Belediyeye kavusturduk.

Bu süreçte bana destek olan Ak Parti Ilçe Baskani Lokman Aydin’a ve ekibine tesekkür ediyorum.

Ilçemize yapilan hizmetlerin ve projelerin takibi konusunda benimle beraber Ankara’da Genel Müdürlüklerin kapisini asindiran Milletvekilimiz Sayin Özcan Ulupinar’a Gökçebey ve sahsim adina sükranlarimi sunuyorum.

Bu kongrenin Gökçebey’e, Zonguldak ve Ülkemize Hayirli olmasini diliyorum.

Çok degerli hemserilerim, Ben ve ekibimiz göreve geldigimiz günden bugüne belediye olarak yaptigimiz hizmetleri buradan anlatmaya çalissam çok zamaninizi alirim. Ancak kisa kisa yaptigim ve yapacagim projeli hizmetlerim konusunda gelisen son gelismeleri sizlere anlatmak istiyorum.

Toki konumuz Ihale asamasinda, Kanalizasyon ihale asamasinda, Hastane Orman Bakanligindan ve Saglik Bakanligindan yer tahsisi yapildi. Dogalgaz Ihale kuruluna Akmercana, Domuz Ormani Mesire alani Orman Bakanligi oluruna sunuldu. Agusto Deresi Genisletme ve yükseltme projesini 2015 yatirim programina aldirdik. Çukur köyü Referanduma tasidik. Yarin referandum yapilacak. Terminal Alani Uçburgu dokap mevkiinde 2015 yili sehirlerarasi terminal projesi hazir. Huzur evi 2015 yili proje kapsaminda, Elektrik telleri 2015 yatirim programina alindi. Üniversite 60 dönümlük arazi ayrildi. 2015 yilinda 4 yillik Üniversite için çalismalara baslandi. Su sebekesi proje hazirlaniyor, Tek yön çalismasi yilbasindan itibaren uygulamaya geçilecek.

Stadyum v kapali spor salonu 2015 proje kapsaminda. Ne yapiyorsak ve yapacaksak her sey Gökçebey gelecegi adina.” Dedi ve diger taraftan da Baskan Öztürk’ün yaptigi hizmetleri içeren slâyt gösterisi sunuldu.

“BIZIM DAVAMIZ ILÇEMIZIN, MILLETMIZIN VE ÜLKEMIZIN DAVASIDIR”

Ak Parti Ilçe Baskani Lokman Aydin,” Ben göreve geldigimde teskilat istifa etmis ak Parti’ye gönül vermis insanlar üzüntü içersinde Belediye baskanimiz çalismalarini tek basina sürdürüyordu. Beni ve ekibimi dava arkadaslarim heyecanla kucakladi. Ve biz bütün toplum tarafindan takdirle karsilanan bir yönetim kurduk.

Sonra teskilatim, belediye baskanlarim ve il Genel Meclis üyelerim çok etkin bir çalisma nitecisinde Allah bize hem ilçede hem beldede hem de Il Genel Meclisinde basarili sonuçlar nasip etti. Bu bir samimi kolektif çalismanin eseridir.

Yerel seçimler sonrasinda sorumlulugumuzun bilinci içersinde ilçemizin ve beldemizin sorunlarini, belediye baskanlarimla, köylerimizin sorunlarini Il Genel Meclis Üyelerimiz ve muhtarlarimizla çözmek için Milletvekillerimizle koordineli bir sekilde çalismalarimizi sürdürüyoruz. Inanin teskilat olarak, belediye baskanlari olarak, Il Genel Meclisi ve Milletvekilleri olarak gecemizi gündüze katarak askla ve sevkle çalisiyoruz.

Böyle heyecanli, samimi, içten insanlarla çalismayi Allah bana nasip ettigi için ne kadar sükretsem azdir.

Biz ezelden ebede giden kutlu bir yolun yolculariyiz. Bizim bu davada bu aziz milletin hayir duasindan baska hiçbir beklentimiz yoktur.

Bizim davamiz ilçemizin, milletimizin ve ülkemizin davasidir. Önemli olan bu vatani muasir medeniyetlerin üzerine çikartmaktir. Bu hedefe ulasmak için 2023- 2053 ve 2071 hedeflerini projeleriyle ortaya koyan Recep Tayyip Erdogan ve ekibidir. Yani Ak Parti’dir.

Ben bu millete söz verdim. Hiçbir siyasi, ideolojik ayrim yapmadan elimizden gelen hizmeti yapacagim. Partimizin kapisi herkese açiktir diye ve ben partimize gelen hiç kimseye yardimci olmadan merdivenlerden indirmedim. Çünkü biz yaratilani severiz, yaratandan ötürü.

Biz bu çalismalari yaparken karsimiza aday olarak çikan Osman Bayrakli kardesimin benim için o yabancidir elestirisi açikçasi beni ve teskilatimizi üzmüstür. Biz buranin çocuguyuz. Sizin, bizim hepimizin çocuklari baska ilçelerde , baska sehirlerde çalisiyorlar. Hayatini kazaniyorlar. Bu insanlarin oralarda siyaset yapma hakki yokmu? Kaldi ki ben 17 yilimi Trabzon’da 35 yilimi Gökçebey’de geçirdim. Buradan evlendim. Bu topraklara bu aziz millete gönül verdim. Ve ben yillarca bu ilçede isveren olarak onlarca kardesime is imkâni sundum.

Arkadaslarimizin hatalarini günahlarini ortaya dökmek bizim isimiz degil. Kim ki, kardesinin bir hatasini örterse Allah’ta onun günahlarini örter. Biz gönüller yikmaya degil, gönülleri yapmaya geldik.

Önemli olan, baki olan bu gökkibbede hos bir seda birakmak. Yaptigimiz bütün çalismalar milletimizin gözü önündedir.

Bu millete biz bir söz verdik. Ilçemizi baskalarini örnek alan bir ilçe degil, baskanlarinin örnek aldigi bir ilçe haline getirecegiz.

Allah bu anlayisla bu suurla hepimize hayirli hizmetler nasip eylesin.

Bu ilçeye, Bu vatana ve bu ülkeye hizmet edenlere selam olsun saygi ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.

“LOKMAN AYDIN ILE UYUM IÇINDE ÇALISIYORUZ”

Ak Parti Il Genel Meclis Üyesi Kenan Çetinoglu yaptigi konusmada;” Degerli misafirlerimiz 5.Olagan kongremize hos geldiniz. Gökçebey’imize ve Zonguldak’imiza hayirli olmasini temenni ederiz.

Biliyorsunuz 8 ay önce yerel seçimler yapildi. Bizleri yalniz birakmayan sizler bizleri Zonguldak’ta onura ettiniz.

Simdiki baskan adayi Osman Bayrakli Ak Parti’yi birakarak Saadet Partisine geçti. Bize rakip oldu. Yani Saadet Partisinden Belediye Baskan adayi oldu. Bize karsi mücadele verdi. Simdi de gelmis Ak Parti’nin Gökçebey’de basina geçecegim diye çirpinip duruyor. Bu delege sana inanir mi? Inanirda oy verir mi?

Lokman Aydin kardesimiz ve teskilati bizleri seçim boyunca hiç yalniz birakmadi. Gece gündüz demeden bizlerle beraber çalisti. Partiyi 24 saat açik tutarak hiçbir vatandasimizi kapidan geri çevirmedi. Lokman Aydin ve teskilati döneminde yapilan yerel seçimlerde Gökçebey Belediye Baskanligi, Bakacakkadi Belediye Baskanligi ve iki Il Genel Meclis Üyesi seçimleri kazanarak basarili olduk.

Belediye Baskani Vedat Öztürk, Bakacakkadi Belediye Baskani Sezgin Özdemir ile birlikte Gökçebey’in sorunlari çözmek için mücadele vermekteyiz. Uyum içindeki çalismalarimizin meyvelerinden yine Gökçebeyliler faydalanacaktir.

Her köye çiktigimizada bizleri güler yüzle ve tatli dille karsilayan saygi deger muhtarlarimiza da çok tesekkür ediyorum. Bizler Lokman Aydin ve ekibini açiktan destekliyoruz. Ve bugün çok fark atarak seçimleri alarak güven tazeleyecektir.” Dedi.

Lokman Aydin baskanliginda ilçe yönetime Asil Üyeler; Hayrettin Karadag, Hüseyin Yayli, Hüseyin Gedik, Aydin Arabaci, Recai Delioglu, Vedat Tuzcuoglu, Asli Bostanci, Riza Bostanci, Ermurat Ustaoglu, Erdal Biçici, Üzeyir Özdemir, Ergün Kilinç, Bahar Öztürk, Arif Öztürk, Habibe Tulumoglu, Hüseyin Öztürk, Ismail demiray, Burçin Tulumoglu ve Satilmis Karademir.

Yedek Üyeler: Bahri Yayli, Engin Kademcik, Erdal Yilmaz, Ferhat Karapinar, Cengiz Kayabasli, Murat Bayoglu, Yilmaz Ortabas, Elçin Özkan Engin Erkadem, Ayhan Biçici, Harika Etçibasi, Özcan Bostanci, Turan Yazici, Sedat Arslan, Senay Kiylioglu, Erdogan Karademir, Siyami Çayli, Canip Saraçbasi, Aynur Senay ve Hülya Öztürk.

IL KONGRESI ÜST KURUL DELEGELERI:

ASIL LISTE:

Lokman Aydin, Vedat Öztürk, Sezgin Özdemir, Hayrettin Karadag, Hüseyin Yayli, Hüseyin Gedik, Recai Delioglu, Arif Öztürk, Bahri Yayli, Vedat Tuzcuoglu, Üzeyir Özdemir, Ermurat ustaoglu, Riza Bostanci, Ergün Kilinç, Aydin Arabaci, Erdal Biçici, Erdal Yilmaz, Hüseyin Öztürk, Elçin Özkan, Ümit Gökdemir, Kenan Çetinoglu, Rahmi Albuz , Erdi Kazli, Semra Biçici, Selahattin Etçibasi ve Sadettin Etçibasi.

YEDEK LISTE:

Engin Kadamcik, Eren Bostanci, Ferhat Karapinar, Ferhat Aydemir, Engin Erkadam, Nevzat Eliçore, Tolga Öztürk, Ertan Aydemir, Serhat Misirli, Sükran Öztürk, Habibe Tulumoglu, Selçuk Demirel ve Burçin Tulumoglu.

*

*

*

*

*

*

*

*