2014 YILI GÖKÇEBEY KÖYLERE HIZMET GÖTÜRME BIRLIGI KASIM AYI OLAGAN TOPLANTISI YAPILDI

Gökçebey Kaymakamligi Köylere Hizmet Götürme Birligi Kasim ayi olagan meclis toplantisi yapildi.

Gökçebey Kaymakami Bünyamin Bilgin,” 2015 Yili Bütçesinin 2.000.000 TL’dir. 2015 yili çalisma programi görüsülüp karara baglanirken, muhtarlarin talepleri de dinlendi.

Gökçebey Köylere Hizmet Götürme Birligi Müdürü Izzet TURPÇU, 2014 yilinda yapilan Köy yollarinin % 78 inin asfalt isleminin bitirildigini geri kalan kisimlar için Köy içi parke çalismalarinin devam ettigini ve Köy içme suyu çalismalarinda susuz köyün olmadigini, fakat yaz aylarinda sularin tarim amaçli kullanilmasindan ve su kaynaklarinin azalmasindan dolayi sularda eksilmeler var.

Gökçebey Kaymakamligi Köylere Hizmet Götürme Birligi Kasim ayi olagan meclis toplantisi yapildi.

Gökçebey Kaymakami Bünyamin Bilgin baskanliginda toplantiya; Ilçe Özel Idare Müdürü Izzet TURPÇU, Il Genel Meclisi Üyesi Kenan ÇETINOGLU, Il Genel Meclis Üyesi Rahmi ALBUZ ve 19 Köy Muhtari katildi.

BILGIN, KÖYLERE HIZMET GÖTÜRME BIRLIGI MECLIS ÜYELERINI TEBRIK ETTI.

Gökçebey Kaymakamligi Köylere Hizmet Götürme Birligi Kasim ayi olagan meclis toplantinin gündem maddelerine geçilmeden önce Meclis Baskani Kaymakam Bünyamin BILGIN Açilis Konusmasi yapti.

Kaymakam BILGIN,” Bugüne kadar yapilan özverili çalismalardan dolayi

Gökçebey Köylere Hizmet Götürme Birligi Müdürü Izzet TURPÇU’ya, Il Genel Meclis Üyelerine ve Birlik Meclis Üyelerini tebrik ediyorum. 2015 Yili Bütçesinin 2.000.000 TL’dir.

2015 yili çalisma programi görüsülüp karara baglanirken, muhtarlarin talepleri de dinlendi.

TURPÇU, BIRLIK BÜTÇESI HAKKINDA MECLIS ÜYELERINE BILGI VERDI.

Gökçebey Köylere Hizmet Götürme Birligi Müdürü Izzet TURPÇU “2015 yili gelir gider bütçesinin 2.000.000.00TL”oldugunu belirterek sözlerine söyle devam etti.

Gökçebey Köylere Hizmet Götürme Birligi Müdürü Izzet TURPÇU,” 2015 yili gelir gider bütçesinin 2.000.000.00TL olarak hazirlandigini Muhtarlarinin taleplerinin alinarak 2015 yilinda yapilacak olan Köy altyapi çalismalarinin durumuna göre bütçe hazirladiklarini söyleyerek, taleplerinin karsilanmasinda Köylere Hizmet Götürme Birligi Bütçesine göre dagilimin esit bir sekilde yapilmasina özen gösterilecegi, Ilçemizde bulunan 19 köy ve baglisi olan 86 mahallenin ihtiyaçlarinin Bütçe dahilinde karsilanacagini ve Köylerde yapilan çalismalarda ihtiyaç olan malzemelerin Teknik Personelce yapilan kesifler dogrultusunda alinarak Muhtarliklara teslim edildigini, Köylerdeki çalismalarin köylü gücü ile ihtiyaç yerlerine imece usulü ile yapildigini ve çalismalarda en büyük destegi Köylünün verdigini ifade etti. 2014 yilinda yapilan Köy yollarinin % 78 inin asfalt isleminin bitirildigini geri kalan kisimlar için Köy içi parke çalismalarinin devam ettigini ve Köy içme suyu çalismalarinda susuz köyün olmadigini, fakat yaz aylarinda sularin tarim amaçli kullanilmasindan ve su kaynaklarinin azalmasindan dolayi sularda eksilmelerin oldugunu ifade etti.

2014 Yili içerisinde Saraçlar Köyüne 1 km asfaltlama, Köy Yollarin bakimi için 1000 Ton Rotmiks ve 200 ton sicak karisimla yollarin bakiminin tamamlandigini, Bodaç Köyüne ait 1800 metre asfalt tamirinin yapildigini , Çukur Köyüne Içme sorununun çözümü için 30-75 m3 lük su deposu yapildigini, daha temiz su kullanimi için on köyümüzde bulunan 17 su deposunun fayanslama isi tamamlandigini, yillara sari olarak devam eden ve dört köyün su sikintisina cevap verecek olan su çalismalari devam ettigini. Ilçemiz Aydinlar Bakiler Karapinar Gaziler ve Örmeci Köylerine su basan motorlarinin yenileme çalismalari tamamlandigini, Ilçe Köylere Hizmet Götürme Birligi Baskanligi tarafindan Il Özel Idaresi Destekli Ilçemiz Okullarinin bakim onarim islerinde ise Atatürk Ilkögretim Okulu Bahçesi betonlamasi, Spor salonu zemin yenilemesi ve çarpma duvar yapiminin tamamlandigini, Gökçebey Çok Programli Lisesinin yirmi bes sinifinin boyanmasi pencerelerinin degisimi ve engelli ögrenci girisi yapiminin bitirildigini Duhancilar Ilkögretim Okulu su sorununun çözümü için 20 m3 lük prizma modüler su deposu yapiminin tamamlandigini ve Köy altyapi çalismalarinda

Muhtelif Köy yollarinin yapimi için 7.500.m2 parke ve 1430 Torba çimentonun köy muhtarliklarina tesliminin yapildigini belirtti.