ÇANAKCI VE MALKOÇ’TAN ‘EDES PROJESINE’ DESTEK

Aile ve Sosyal Politikalar Baskanliginin finanse ettigi Filyos Belediye Baskanliginin yürüttügü ‘EDES’ Engelli Destek Programi proje kapsaminda ‘ Doga yürüyüsü ve piknik etkinligi’ Gökçebey Çanakcilar Sirketler Grubu bünyesindeki Hayvanat Bahçesinde yapildi.

Proje ortagi Çaycuma Engelliler Dernegi organizasyonunda yapildi. Engelli çocuklar ve aileleri ile birlikte katildigi bu projeye Çanakcilar Sirketler Grubu Kurucu Onursal Baskani Mehmet ÇANAKCI ve Zihinsel Özürlüler Federasyonu Genel Sekreteri Songül MALKOÇ’ta destek verdi.

Zihinsel Özürlüler Federasyonu Genel Sekreteri Songül MALKOÇ,” Her zaman engellilerin yaninda bulunan Çanakçilar Sirketler Grubu Kurucu Onursal Baskani Sayin Mehmet ÇANAKCI’ya, Sayin Mithat ÇANAKCI’ya, Sayin Sezai ÇANAKCI’ya ve Sayin Hakan ÇANAKCI’ya tesekkür ediyorum. Katma degerin disinda sosyal sorumluluk projelerine de her zaman destek veriyorlar.

EDES’ Engelli Destek Programi proje kapsaminda ‘ Doga yürüyüsü ve piknik etkinligi’ Engelli çocuklar ve aileleri ile birlikte Hayvanat Bahçesini gezdikten sonra Sayin Mehmet ÇANAKCI yemek ikraminda bulundu. Çanakçilar Sirketler Grubu yöneticilerinden isçilerine kadar hepsini yürekten kutluyor” dedi.

Engelli çocuklara sahip çikilmasi gerektigini ifade eden Çanakçilar Sirketler Grubu Kurucu Onursal Baskani Mehmet ÇANAKCI,” Engelli çocuklarimiz, ögretmenleri, aileleri ve dernek baskani ile gelmesi bizleri mutlu ediyor. Bu çocuklarimiza sahip çikmak hepimizin görevidir.” dedi.

Çaycuma Engelliler Dernegi Baskani Ismail GÖKCE ise,” Aile ve Sosyal Politikalar Baskanliginin finanse ettigi Filyos Belediye Baskanliginin yürüttügü ‘EDES’ Engelli Destek Programi proje kapsaminda ‘ Doga yürüyüsü ve piknik etkinligi’ Hayvanat Bahçesini gezdik. Bizleri güler ve tatli dili agirlayan Çanakçilar Sirketler Grubu Kurucu Onursal Baskani Sayin Mehmet ÇANAKCI’ya ve bizlerin hiçbir zaman yalniz birakmayan Zihinsel Özürlüler Federasyonu Genel Sekreteri Songül MALKOÇ’a çok tesekkür ediyorum” dedi.

*

*

*

*

*

*

*