GÖKÇEBEY’DE CUMHURIYET BAYRAMI ÇELENK SUNMA TÖRENI GERÇEKLESTIRILDI

Gökçebey’de, 29 Ekim cumhuriyet bayrami kutlama programi kapsaminda çelenk töreni düzenlendi.

Cumhuriyet meydaninda gerçeklestirilen törende; Gökçebey Kaymakami Bünyamin Bilgin, Cumhuriyet Savcisi Faruk Yavuz, Gökçebey Belediye Baskani Vedat Öztürk, Bakacakkadi Belediye Baskani Sezgin Özdemir, Ilçe Jandarma Garnizon Komutani Üstegmen Onur Sahbaz, Ilçe Yazi Isleri Müdürü Nuray Yigit, Ilçe Özel Idare Müdürü Izzet Turpçu, Ilçe Milli Egitim Müdürü Fazil Aytas, Ilçe Gida, Tarim ve Hayvancilik Müdürü Sevim Küçükbekir, Gökçebey Ilçe Emniyet Amiri Murat Karakirik, Ak Parti Ilçe Baskani Lokman Aydin, CHP Ilçe Yönetim Kurulu Üyesi ve Yerel Tarih Arastirmacisi Sadi Uyar, Ziraat Odasi Baskani Necmi Pazar, MHP Ilçe Baskani Ali Gücük, Gökçebey Soförler ve Otomobilciler Odasi Baskani Recep Özer, Belediye Meclis Üyesi Ismet Karci, Belediye Meclis Üyesi Ender Aydemir, Zonguldak Kanatli Hayvan Eti Üreticiler Birligi Baskani Osman Bayrakli, Ilçe Müftüsü Veyis Susam, Il Genel Meclis Üyesi Rahmi Albuz, Gökçebey Ilçe Devlet Hastanesi Bashekimi Uzm. Dr. Levent Eskici’nin yani sira ilçe halki katildi.

Gökçebey Kaymakami Bünyamin Bilgin Cumhuriyetin ne kadar büyük fedakârliklarla kuruldugunu belirterek, "Gazi Mustafa Kemal çagdas bir cumhuriyet kurmus ve bize hediye etmistir. Bize emanet ettiginiz cumhuriyetimizin ne kadar büyük fedakârliklarla kuruldugunun bilincindeyiz. Bu bilinçle Türk istiklalini ve Türkiye Cumhuriyetini ilelebet muhafaza ve müdafaa edecegiz. Devletimizi kuran Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaslari, aziz sehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle aniyorum" dedi.

Gökçebey Kaymakami Bünyamin Bilgin, Ilçe Jandarma Garnizon Komutani Üstegmen Onur Sahbaz, Gökçebey Belediye Baskani Vedat Öztürk ve Cumhuriyet Savcisi Faruk Yavuz, Cumhuriyet Meydaninda bulunan ATATÜRK anitina çelenk birakildi.

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

Saygi durusu ve Istiklal Marsinin okunmasiyla son buldu.