Malkoç’tan 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami Mesaji;

Zihinsel Özürlüler Federasyonu Genel Sekreteri Songül Malkoç, 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami nedeniyle bir kutlama mesaji yayinladi.

Malkoç mesajinda; “Türk Milleti, tarih boyunca hürriyetine düskün olarak yasamis ve Kurtulus Savasini da bu azimle kazanmis bir millettir. Kurtulus Savasi, milletimizin var olma mücadelesi, Cumhuriyet ise yeniden dirilisin sembolüdür.

91’inci yilini kutladigimiz Cumhuriyet, aziz Türk Milleti’nin her türlü imkânsizliga ragmen örnek vatan sevgisi, hürriyet ve istiklal askiyla gösterdigi kahramanligin eseridir. Cumhuriyet, birlik ve beraberlik içinde hareket ettigimizde olmaz denilenleri basardigimizin en büyük ispatidir. Cumhuriyet, yeni kurulan bir devletin, ulusal bagimsizligini kazanabilmek için giristigi essiz bir savasin sonucunda elde ettigi büyük bir kazanimdir.

Bu vesileyle, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK basta olmak üzere, Cumhuriyetimizin kurulmasinda emegi geçen bütün istiklal kahramanlarimizi sükranla aniyor, Devlet ve millet olarak yarinlarimiza güvenle bakabildigimiz bir ortamda Cumhuriyetimizin 91’inci yilini idrak ediyor olmaktan büyük bir mutluluk duyuyor, Aziz Türk Milletimizin bu büyük bayramini yürekten kutluyorum."dedi.