DEVREK BELEDIYESI’NDEN CUMHURIYET SÖLENI

Devrek Belediyesi Cumhuriyet Bayrami kutlamalarini sölene çeviriyor.

Cumhuriyetin 91.kurulus yildönümü ile Cumhuriyet Bayrami kutlamalari çerçevesinde Devrek Belediyesi tarafindan çesitli etkinlikler düzenlenecek. Yapilan etkinliklerle bayram coskusu adeta sölene dönecek. Cumhuriyet Bayrami kutlama etkinlikleri kapsaminda Devrek Belediyesi ile Devrek Gençlik Hizmetleri ve Spor Ilçe Müdürlügü isbirligiyle bugün saat 09.00’da Cumhuriyet Kosusu düzenlenecek. Küçükler kiz erkek, yildizlar kiz erkek ve gençler kiz erkek kategorilerinde yapilacak olan kosuda dereceye girenlere çesitli ödüller takdim edilecek.

CUMHURIYET YÜRÜYÜSÜ ILE HALK KONSERI DÜZENLENECEK

Cumhuriyet Bayrami etkinlikleri kapsaminda 29 Ekim Çarsamba günü saat 19.00’da Devrek Belediyesi tarafindan Cumhuriyet Yürüyüsü düzenlenecek. Cumhuriyet Yürüyüsünün hemen ardindan havai fisek gösterisi yapilacak. Saat 19.30’da da Cumhuriyet Alani’nda düzenlenecek olan halk konseri ile sölen tamamlanacak.

Konuyla ilgili açiklamada bulunan Devrek Belediye Baskani Mustafa Semerci Cumhuriyet Bayrami’ni sölen havasinda kutlamak için çesitli etkinlikler düzenlediklerini dile getirerek etkinliklere tüm Devrek halkini davet etti.