ÇANAKCILAR SIRKETLER GRUBU CAMII YAPTIRIYOR

Çanakçilar Sirketler Grubu, Gökçebey’e Camii yaptiriyor.

Yeni Mahallesi Veyisoglu Cadde üzerine Çanakcilar Sirketler Grubu tarafindan yaptirilan Camii’nin temeli törenle atildi.

Camii temel törenine; Çanakcilar Sirket Grubu kurucu Onursal Baskani Mithat Çanakci, Mehmet Çanakci, Yönetim Kurulu Baskani Hakan Çanakci, Yönetim Kurulu Baskan Yardimcisi Sezai Çanakci, Ilçe Milli Egitim Müdürü Fazil Aytas, Belediye Meclis Üyesi Ender Aydemir, Belediye Meclis Üyesi Ismet Karci, Belediye Zabita Komiseri Celal Basoglu, Ilçe Müftüsü Veyis Susam, Nail Arat, Osman Ala, Emekli Hoca Rasim Temel, Mustafa Çetinoglu, Arif Seferoglu, Hilmi Gökmen, Makap Yag fabrikasi Yönetim Kurulu Baskani Mevlüt Basoglu, Sabahattin Etçibasi, Taksin Temel, Muzaffer Özkan, Yalcin Egemen ve çok sayida vatandaslar katildi.

Yeni Mahallesi Veyisoglu Cadde üzerine, Çanakcilar Sirketler Grubu tarafindan yaptirilan 200 m2 Camii’nin Müteaahiti Ekip Insaat Ismail Yilmaz.

Çanakçilar Sirketler Grubu tarafindan yapilan, Mimari özelligine sahip olan çift minareli camiinin temeli atma töreninde, Ilçe Müftüsü Veyis Susam yaptigi konusmada;” Yeryüzünde Allah’in en çok sevdigi mekânlar, kendisini bir kabul eden Müminlerin ibadet mekâni olan camilerdir. Camiler, Müminleri namazda ayni kiblede bulusturdugu gibi kalpleri birlestiren, gönülleri insana layik bir sekilde sefkat ve rahmetle bulusturan müstesna yerlerdir. Birazdan temelini attigimiz bu camimiz Yeni Mahalle Veyisoglu caddesindeki yerlesim yerleri için büyük bir ihtiyaci karsilayacak. Ben bu caminin yapimini üstlenen Çanakcilar Ailesine tesekkür ediyor ve hayirlarinin artarak devam etmesini temenni ediyorum” diyerek dua okudu. Kesilen kurban ardindan camiinin temeli atildi.

*

*

*

*

*

*

*

*

*

4*

*

*

*

*

*

*

*

Camiinin temel atma törene katilan vatandaslar Çanakcilar Ailesine tesekkür ettiler.