Ilçe Müftüsü Susam Ibrahimbeyler Mahalle Cami’sinde

Gökçebey Ilçe Müftüsü Veyis Susam köy ve mahallerde bulunan camii ziyaretlerine devam ediyor.

Gökçebey Veyisoglu Köyü Ibrahimbeyler Mahallesi Cami’sine ziyaret eden Ilçe Müftüsü Veyis Susam’i Muhtar Ismail Aydemir, Ahmet Aydemir, Kenan Aydemir ve cami imami karsiladi.

Veyisoglu Ibrahimbeyler mahallesinde bulunan cami önündeki merdivenlerin mermer çalismalari devam ediyor. Camii havlusun içinde 7 metre eninde ve 17 metre uzunlugunda kapali alan ile cevre düzenlemesi köy sakinleri ile hayirsever vatandaslarin destegi ile tamamlandi. Yapilan bu çalismalari yerinde inceleyen Ilçe müftüsü Veyis Susam,”camii önünde yapilan güzel çalismalara kurum olarak gerekli destegimizi veriyor ve vermeye de devam edecegiz. Ibrahimler Mahallesinde bulunan cami havlusu içinde yapilan yeniliklerde emegi bulunan herkesi tebrik ediyor ve onlardan Allah razi olsun .”dedi.

Veyisoglu Köyü Muhtari Ismail Aydemir ise,” Ibrahimbeyler mahallemizde bulunan camii havlusunda yapilan hizmetlere maddi ve manevi destek veren basta Adiyaman Gerger Ilçesine tayini çikan çok degerli Kaymakamimiz Sayin Bülent Hamitoglu’na, Ilçe Özel Idare Müdürü Sayin Izzet Turpçu'ya, Çanakcilar Sirketler Grubu Kurucu Onursal Baskani Sayin Mithat Çanakci’ya, Gökçebey Belediye Baskani Sayin Vedat Öztürk’e, Gökçebey Müftüsü Sayin Veyis Susam’a, Çaydegirmeni Belediye Baskani Sayin Satilmis Gebes’e, Il Genel Meclis Üyesi Sayin Kenan Çetinoglu'na, "Çayalti HES ve Regülâtörü" yapimini üstlenen Bayir Insaat yetkilisi Nevzat Bayir’a, Aydemir Kereste San. Ltd. Sti. isletme sahibi Isadami Engin Aydemir’e, Almanya’da çalisan isçi gurbetçimiz Satilmis Aydemir’e, Denge Gazetesi Bölge Temsilcisi Sayin Latif Aydemir’e ve mahalle sakinlerine çok tesekkür ediyorum.” Dedi.

*