CHP GÖKÇEBEY YENI BASKANI CEM OKTAY

CHP Gökçebey Ilçe Baskanliginin 10’nuncu Olagan Genel Kurul toplantisi Belediye Aile Çay Bahçesinin Dügün Salonunda yapildi.

Kongreye tek liste ile katilan Cem Oktay, delegelerin oyuyla CHP Gökçebey Ilçe Baskanligina seçildi.

Kongreye; CHP Zonguldak Milletvekili Ali Ihsan Köktürk, 22.Dönem CHP Zonguldak Milletvekili Harun Akin, CHP Eski Il Baskani Serafettin Turpçu, Zonguldak Belediye Baskani Muharrem Akdemir, CHP Il Baskani Halil Furat, CHP Devrek Belediye Baskan Adayi Songül Malkoç, CHP Kilimli Ilçe Baskani Filiz Karademir,  ADD Devrek Sube Baskani Murat Altunok, Devrek Ticaret ve Sanayi Odasi Genel Sekreteri Cihat Yaman, Kilimli Belediye Baskani Ali Aslankilinç, Muslu Belediye Baskani Sabahattin Adiyaman, Zonguldak Belediye Meclis Üyesi Gökhan Demir, Devrek Belediye Meclis Üyesi Bayram Çinar, Devrek Belediye Meclis Üyesi Fatih Kiyci, CHP Merkez eski Ilçe Baskani Tarik Coskun, CHP Çaycuma Ilçe Baskani Umut Basoglu, CHP Devrek Ilçe Baskani Yasar Bükrü, CHP Gökçebey Eski Ilçe Baskani Ömer Basoglu, Halit Karademir, ADD Gökçebey Sube Baskani Hasan Oktay’in yani sira çok sayida partililer katildi.

Saygi Durusu ve Istiklal Marsi Okundu.

CHP Gökçebey Ilçe Baskan Adayi cem Oktay,” Ilçe kongremize hos geldiniz. Bu aldigimiz bayragi daha ileriye daha yüksege tasimak, halkimiza hizmet etmek, dogrunun hep yaninda ama yanlisinda dimdik karsisinda durmak amaciyla yönetime aday olduk. Su ana kadar partimizden emegini esirgemeyen en ücra köydeki sandik görevlimizden, belde, ilçe ve il yönetim kurullarimiza ve baskanlarimiza, sayin milletvekillerimize, destekleri ile hep yanimizda olan halkimiza, sonsuz tesekkürler ediyorum.

Bu vatan karsisinda emegi olan Kuvay-i Milliye ruhundan dogmus, kurucusu ve ilk genel baskani Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olan, Cumhuriyet Halk Partisin ilçe baskanligi, bizler için onur veren mukaddes bir görevdir. Beni bu göreve layik görmelerinden dolayi, herkese bir daha sükranlarimi sunuyorum. CHP demek esitlik demek, CHP demek dürüstlük demek, CHP demek adalet, hak, hukuk demektir. CHP demek paylasmak, bölüsmek demektir. CHP demek çalismak, üretmek demektir. CHP demek saygida dimdik, sevgi demektir. CHP demek kardesçe yasamaktir. Dürüst, arastiran, paylasan ve seffaf bir yönetim sergileyecegimizden hiç kimsenin süphesi olmasin.” dedi.

Ilçe Kongresi konusmalarin ardindan yapilan seçimle, tek lise ile gidilen seçimde, CHP Ilçe Baskanligina Cem Oktay delegelin oylari ile seçildi.

CHP Gökçebey Ilçe yönetimi; Baskan Cem Oktay.

Asil Yönetim Kurulu Üyeleri; Mürvet Alacakli, Musa Aladag, Ahu Dogan, Gürsel Gökmen, Ramazan Karademir, Salim Kaya, Aydan Kökgöz, Seyfi Saygi, Tülay Türkyilmaz, Sadi Uyar.

Yönetim Kurulu Yedek Üyeler: Ismail Aratoglu, Nazif Bostanci, Fatih Ala, Tolga Tuzcuoglu, Hakan Güney, Cengiz Albuz, Ramazan acar, Nadim Kilinç, Fatma Gençel, Hatice Pazar, Nezahat Kilinç, Hayriye Kaya.

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*