Baskan Aydin, Gökçebey Ak Parti’de 5.Olagan Kongre Süreci Basliyor

AK Parti Gökçebey Ilçe Baskani Lokman Aydin, AK Parti’nin 5. Olagan Kongre süreciyle ilgili yazili basin açiklamasi yapti.

Ak Parti Ilçe teskilat binasinda yapilan basin toplantisinda yazili açiklama yapan Lokman Aydin,” AK Parti Siyasi Hayata basladigi 14 Agustos 2001 tarihinden itibaren aziz milletimize taahhüt ettigi ve bugün Yeni Türkiye olarak tanimladigimiz demokratiklesme, refah toplumu, kalkinma, öncü ülke olma, ilerleme ve büyük medeniyetimizi gelecege tasima süreçlerinin tamamini siyasi yolculugunun ve büyük basari hikâyesinin bir destani olarak gerçeklestirmektedir.

AK Parti demokrasiye, milletin degerlerine, ülkemizin birlik ve beraberligine gösterdigi sadakatle; darbe kurallarini, vesayet sistemini ve gerileme dönemlerini sona erdirmistir. AK Parti Kurucu Genel Baskani, Lideri Sayin Recep Tayyip Erdogan ve bu büyük davaya inanmis kadrolariyla birlikte yüzyilimizin ilk 13 yilinda kimsenin hayal bile edemedigi 1. atilimi gerçeklestirmistir. Bu atilimin kaynagi demokratik mesruiyet, siyasal mesruiyet ve 9 seçimde milletimizin ortaya koydugu büyük destektir. Simdi hedefimiz Cumhuriyetimizin 100. Yili olan 2023´te 2. atilimi tamamlamaktir.

AK Parti bütün basarisini, yol haritasini belirledigi Birinci Olagan, Ikinci Olagan, Üçüncü Olagan, Dördüncü Olagan ve Birinci Olaganüstü Kongre Süreçlerinde ortaya koymus oldugu ilke, felsefe ve bunun üzerinden milletle imzaladigi sarsilmaz güvene dayali sözlesme ile saglamistir.

Ak Parti ülkemizin siyasi tarihine `Yükselis Dönemi´ olarak kaydedilecek bu süreçte gayretli ve inançli çalismalarla birçok `Yapilamaz´ denilen icraati gerçeklestirdi. Hayaller gerçek oldu. Ülkemizin ve insanimizin gelecek ümidini pekistirdi. Memleketimizin çehresini degistirdi. Ekonomiden sagliga, egitimden ulasima, adaletten emniyete kadar her alanda ülkemize ve insanimiza yakisir hamleler ortaya koydu. Baslatilan, bitirilen ve hala devam eden büyük projelerle insanimiza hakli bir özgüven kazandirdi. Ekonomimiz büyüdü, Türkiye bölgemizde ve dünyada itibarli ve güvenli bir ülke haline geldi. AK Parti ülkemizin karanlik bir döneminde milletimizin sinesinden milletimizin degeri olarak aydinliklara ulasmak için kurulmustur.

Bu nedenle; demokratik hayatimizin örnek partisi olmustur. Siyaset yapma anlayisi, seçmenleri, üyeleri ve yöneticileriyle gelistirdigi iletisim modeli siyasi etkinliklerde ortaya koydugu disiplin ve düzen ülkemizde ve tüm dünyada takdir edilmektedir. Bu felsefe siyasi hayatimizdan `Ben Fikri´ni çikartmis `Biz, Ülkem ve Davam´ anlayisini getirmistir. Birinci Olaganüstü Büyük Kongremiz süreciyle, yapilisiyla ve sonucuyla bunun en mümtaz ve en yakin örnegidir. AK Parti Birinci Olaganüstü Büyük Kongresiyle, ülkesine ve dünyaya ortak akilla birlikte istikrara, güvene ve büyük hedeflerine olan vazgeçilmez bagliliginin mesajini vermistir. AK Parti, Birinci Olaganüstü Kongresiyle ayni salonda halkin oyuyla seçilen Cumhurbaskani Sayin Recep Tayyip Erdogan´in ve kongrede tüm katilanlarin ortak ittifakiyla seçilen Genel Baskani ve Basbakani Sayin Prof. Dr. Ahmet Davutoglu´nun ortaya koydugu örnek tablo ile Türk Siyasi Tarihine damgasini vurmustur. "dedi.

"KONGRELERIMIZ; YENI TÜRKIYE´NIN VAZGEÇILMEZ IHTIYACI OLAN YENI ANAYASANIN AZIZ MILLETIMIZLE BULUSTURULMA IRADESININ KAYNAGIDIR”

AK Partinin 2015 yilinda yapilacak Genel seçimlerde basarili olmak için çalisacagini belirten Baskan Lokman Aydin, "AK Parti´nin önümüzdeki hedefi; baslayan Besinci Olagan Kongre Sürecimizle birlikte 2015 seçimlerinden basariyla çikmak, milletimize söz verdigimiz gibi 2023, 2053, 2071 Türkiye´sine istikrarla, huzurla, gelismeyle ve selametle ulasmaktir. Milletimizin bizden beklentisi budur. Bugüne kadar siyaseti güçlendiren ve itibar kazandiran partimiz Besinci Olagan Kongresinden elde edecegi güç, birlik beraberlik anlayisi ve kongrelerden çikaracagi enerji ile milli iradeyi hâkim kilmaya devam edecektir.

Kongrelerimiz Türkiye´mizin büyük hedeflere ulasmasinin kaynagidir. Kongrelerimiz çözüm süreci irademizin kaynagidir. Kongrelerimiz; Yeni Türkiye´nin vazgeçilmez ihtiyaci olan Yeni Anayasanin Aziz Milletimizle bulusturulma iradesinin kaynagidir. Kongrelerimiz tüm vesayet kalintilarinin, paralel yapinin, milletimize musallat olan tüm musibetlerin tasfiye edilmesinin kaynagidir. Kongrelerimiz yeni Türkiye yolunda atilacak adimlarin, gerçeklestirilecek mimarinin mesruiyet kaynagidir. Kongrelerimiz öncü Türkiye´nin, tam demokrasinin, yükselen ekonominin, esit vatandasligin, millet-devlet muhabbetinin kaynagidir. Kongrelerimiz büyük medeniyetimizin tüm degerleriyle milletimizle bulusma ve gelecege tasinma iradesinin kaynagidir. Nihayetinde kongrelerimiz, 2015 seçimlerine hazirlandigimiz bu dönemde aziz milletimizden yeniden güç alacak partimizin ve teskilatlarimizin tazelenme, yenilenme, kuvvet kazanma, 2023, 2053, 2071 hedeflerine ulasma iradesinin kaynagidir. Ve kongrelerimiz millet egemenliginin, millet iradesinin ve millet iktidarinin kaynagidir. Kurucu Genel Baskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan´in Cumhurbaskani seçilmesi ve Sayin Prof. Dr. Ahmet Davutoglu´nun Basbakan seçilmesi ile Yeni Türkiye´nin kapilari ardina kadar açilmistir. Türkiye, bu yeni dönemde güçlü, demokratik, müreffeh ve saygin bir ülke olma hedefine daha büyük bir azimle yürüyecektir. Bu kutlu yürüyüste Genel Baskanimiz ve Basbakanimiz Sayin Prof. Dr. Ahmet Davutoglu´nun öncülügünde tüm teskilatlarimizla yekvücut olarak büyük hedeflere ulasacagiz. AK Parti, bu yeni asamada milletin sesi olmaya devam edecektir. Daima milletimizin yaninda olmaya, milletimizin dilini konusmaya, onunla olan gönül bagini korumaya devam edecektir. 5. Olagan Kongre çalismalarimizin partimize ve milletimize ve Gökçebey’imize hayirli olmasini temenni ediyoruz."dedi.