ULUPINAR, GÖKÇEBEY’DE KÖY MUHTARLARININ SORUNLARINI DINLEDI

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupinar, Gökçebey Belediye Baskani Vedat Öztürk,

Bakacakkadi Belde Belediye Baskani Sezgin Özdemir, Gökçebey AK Parti Ilçe Baskani Lokman Aydin, Bakacakkadi AK Parti Belde Baskani Ümit Gökdemir, Gökçebey Il Genel Meclis Üyeleri Kenan Çetinoglu, Rahmi Albuz ve Gökçebey AK Parti Yönetim Kurulu üyelerinin katilimlari gerçeklestirilen toplantida köy muhtarlarinin sorunlari, taleplerini dinledi.

GÖKÇEBEY’LI KÖY MUHTARLARI ULUPINAR’A SORUNLARINI AKTARDI.

Gökçebey AK Parti Ilçe Baskanliginda gerçeklestirilen toplantida, bütün köy muhtarlari hazir bulunurken kirsalda yasanan sikintilar hakkinda söz alarak taleplerini, Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupinar’a aktardilar. Köy Muhtarlarinin kirsalda yasayan halkimizin yol, su ve kanalizasyon sorunu basta olmak üzere ögrenci servisleri, saglik ihtiyaçlari konusunda taleplerini AK Partili yetkililere ilettiler.

Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupinar, toplantinin ardindan yaptigi açiklamada;” Zonguldak gerek cografi yapisi gerek fiziki yapisi basta olmak üzere zor bir sehir. Sehrimiz cografi açidan zor oldugu için alt yapi ve üst yapi hizmetlerimizin tamamlanmasi biraz zaman aliyor. AK Parti Hükümeti olarak Zonguldak ve ilçelerine en iyi hizmeti getirmeyi çalisiyoruz. 2000’li yillarin Zonguldak’i ile 2014 Türkiye’sinin Zonguldak’i arasinda getirilen hizmetler açisindan önemli degisiklikler bulunmaktadir. Hükümetimiz Gökçebey ilçesinde de kirsalda yasayan vatandaslarimizin ihtiyaçlarina cevap vermektedir. AK Parti Hükümetimiz ile Gökçebey ilçesinde yollarimiz %80 oraninda tamamlanmistir. Geçtigimiz günlerde yasanan yogun yagislardan dolayi yollarda bozukluklar yasanmis olup, bu sikintilarin giderilmesi konusunda Il Genel Meclis Üyelerimiz gerekli çalismalari baslatmislardir”

GÖKÇEBEY’DE HIZMETTE GÖZLE GÖRÜLÜR DERECEDE DEGISIM YASANMAKTADIR.

Bu sikintilarin giderilmesi konusunda bizler Ankara’da, Il Genel Meclis Üyelerimiz, Belediye Baskanlarimiz ve üyelerimiz ise yerelde üzerlerine düsen hizmet çalismalarina devam etmektedir. Bildiginiz gibi 30 Mart yerel seçimleri ile sonrasinda görevi devralan Vedat Baskanimiz, bilindigi gibi Gökçebey’in tüm sorunlarini bilmektedir. Bu sorunlarin giderilmesi konusunda projeleri ile Ankara’da ilgili birimlerin kapisini çalmaktadir. Bizlerde kendilerine destek vermekteyiz. Bu projelerin hayata geçirilmesi konusunda elimizden geleni yapiyoruz, yapmaya da devam edecegiz. Bu toplanti ile Gökçebey Köy Muhtarlarimizdan taleplerini aldik. Bu hizmetlerin büyük çogunlugunu çözdügümüzü sizler ifade ediyorsunuz. Muhtarlarimizin köyleri ile ilgili talepleri çözülemeyecek sorunlar degildir. Bugün illerde yasanan kanalizasyon sorunlarini artik köylerde konusulmasi ne kadar dogru isler yaptigimizin göstergesidir. Birçok köyde bu sorunlar çözülmüstür. Bazi köylerimizde ise çalismalarimiz devam etmektedir. Bu çalismalarin tamamlanmasi bildiginiz gibi maddi kaynak gerektirir. Hükümetimiz kaynak aktardikça bu çalismalar tamamlanacaktir. Bizlerde takipçisi olacagiz.” Dedi ve köylerde yapilan bayramlara gitti.

*