AYDEMIR’DEN YÜKSEL AILESINE KUTLAMA MESAJI

Denge Gazetesinin Bölge Temsilcisi Latif aydemir, Samsun’un Çarsamba Ilçesinde sevilen ve sayilan ailelerinden SMMM Hicabi YÜKSEL’in mutlu günü dolayisiyla kutlama mesaji yayimladi.

Gazeteci Aydemir, Yüksel ailesinin mutlu günü dolayisiyla kutlama mesajinda su görüslere yer verdi.

SMMM Hicabi YÜKSEL agabeyimizin ogullari, Yüksel Mali Müsavir Bürosu (enistem) Cevat Arif Yüksel- (kardesim) SM Mali Müsaviri Adayi Selda AYDEMIR YÜKSEL ile Ozak Harita Mühendislik Yunus Emre Yüksel’in isyerinin açilisi 02.09.2014 Sali günü Çarsamba Ilçesi Orta Mahalle Cemil S. Cd. Özbek Ishani kd. Saat: 13.00’de törenle yapildi.

Açilisa; Çarsamba Belediye Baskani Hüseyin Dündar ile AK Parti Çarsamba Ilçe Baskani Halit Dogan’in yani sira isadamlari ve çok sayida ilçe esnafin katildigini ögrendim.

SMMM Hicabi YÜKSEL’in ogullari; Yüksel Mali Müsavir Bürosu Arif YÜKSEL ile Selda AYDEMIR YÜKSEL ve Ozak Harita Mühendislik Yunus Emre Yüksel’in bu mutlu gününüze yogun islerimden dolayi gelemedim. Ama gönlüm sizlerle beraberdi.

SMMM Hicabi Yüksel Agabeyin ogullari; Yüksel Mali Müsavir Bürosu Arif YÜKSEL ile Selda AYDEMIR YÜKSEL ve Ozak Harita Mühendislik Yunus Emre Yüksel’in yeni açtiklari isyerinde bol kazançlar diler, sevgi ve saygilarimi sunarim.”

Latif AYDEMIR

Denge Gazetesi Bölge Temsilcisi

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*