KODAMAN’DAN BASKAN ÖZTÜRK’E HAYIRLI OLSUN ZIYARETI

Öz Emniyet Otobüs Firmasi Gökçebey Subesi Erkan Kodaman, Belediye Baskani Vedat Öztürk’ü makaminda hayirli olsun ziyareti gerçeklestirdi.

Öz Emniyet Otobüs Firmasi Gökçebey Subesi Erkan Kodaman, “Sayin Baskanim öncelikle hayirli ugurlu olsun. Ilçemizin gelecegi adina belediyecilikte degisim sartti. Bu degisim sizlerin önderliginde gerçeklesmistir. Seçildiginiz günden bugüne degisimin etkisi disiplin basta olmak üzere temizlik konusuna kadar etkisini göstermeye baslamistir. Belediyecilik deneyiminizle ilçemizde basarili hizmet projelere imza atacaginiza inaniyorum. Ilçemize yapacaginiz hizmetlerde bir esnaf olarak bizlere de düsen bir görev olursa seve seve yapariz. Belediye Baskanliginiz Gökçebey’imize hayirli ve ugurlu olsun. Baskanlik görevinde basarilar diliyorum” dedi.

Gökçebey Belediye Baskani Vedat Öztürk,” Öncelikle nezaket ziyaretinizden dolayi tesekkür ediyorum. Hedefim; Gökçebey’e birçok hizmet projelerimi gerçeklestirerek eserler birakmak istiyorum. Gökçebey hepimizin. Hep beraber el ele, omuz omuza vererek birlikte çalisacagiz. Bize inananlari asla mahcup etmeyecegim. Toki evleri ve Dogalgaz çalismalarimiz devam ediyor.” Dedi.