Çirakligini yapmadigin isin patronu olamazsin

Bugün sizlere, Engin Aydemir’den bahsetmek istiyorum.


Daha genç yasta biz diyelim çirak, siz deyin amele veya isçi. Onun yasitlari okulda okurken, o sabahin erken saatlerinden aksamin geç vakitlerine kadar hizarda çalisiyordu.
Her gün iki km’lik köye yürüyerek gidiyordu. Daha ki 1999 yilinda Gökçebey Bakacakkadi Beldesinde asfalt kenarina yakin çevrelerinden aldigi ödünç paralarla kereste hazir insaatlik agaç malzeme satis dükkânini açti. Gün geldi dolmus, tren veya yürüyerek is yerine gidiyordu.


Isini severek yapiyordu. Azimli, istikrarliydi. Daha sonra Çaycuma Organize Sanayi Bölgesinde arsa alarak kereste fabrikasini kurdu. 2007 yilinda Aydemir Kereste San. Ltd. Sti. Olarak ticari hayatina girdi.

 
“Aydemir Kereste Sanayi ve Ticaret Limited Sirketi" olarak her geçen gün büyüyen ve büyüdükçe de kendisini yenileyen ,kurumsallasma adina sürekli atilim ve yatirim yapan güçlü ve köklü firma olma yolunda hizla yürümektedir. Sektörde emin adimlarla ilerleyen "Aydemir Kereste Sanayi ve Ticaret Limited Sirketi" çalisma prensibi olarak gördügü her isi mutlak bir gayretle yapmayi basarmistir.

Aydemir Kereste Sanayi ve Ticaret Limited Sirketin isletmecisi Engin Aydemir’den gençlere tavsiyesi ise ‘Çirakligini yapmadigin isin patronu olamazsiniz. Önce isin çirakligini yapin’ ve isinizi severek yaparsaniz mutlaka basarili olacaksiniz.


Aydemir Kereste Sanayi ve Ticaret Limited Sirketin isletmecisi Engin Aydemir'e ticari hayatinda bol kazançlar diler, basarili çalismalarinin devamini diliyoruz.