Nerede kalmistik!

Ramazan Bayramin birinci günü resmi protokol, Baba- Anne ,hisim akraba derken aksaminda tatilimizi yapmak üzere Manavgat Side Sedef Hotel’e gitmek için Özemniyet isletmecisi Erkan Kodaman’dan aldigimiz Antalya / Alanya’ya gidis-dönüs bileti ardindan yola çiktim.


Bu yil ki tatilim Alanya olacakti. Ama olmadi. Sebebine gelince, Sedef Otel Isletme sahibi Ali Aktas agabeyimiz ile yaptigimiz telefon görüsme üzerine Sedef Hotele gitmeye karar verdim. Bilenler bilirde, bilmeyen adina tekrar yazmayi uygun görüyorum. Geçen yil Kurban Bayraminda da Sedef Hotel’de konaklamistim.
Side Apollon Tapinagi, Olimpos Antik Kenti, SideAntik Tiyatrosu, Side antik kenti, denizi, kumsali, sahili, esnafi ve cevre düzenlemesine kadar hepsi birbirinden güzel idi.


Bes geçe alti gün kaldigimiz Manavgat Side’de çok güzel anilarim oldu. Kisaca Tatil bitti ama iyice dinlenmis oldum.


***


Simdi ise çalisma zamani. Nerede kalmis isek, kaldigimiz yerden göreve devam.
Zonguldak Valisi Ali Kaban’in Malatya’ya atanmasi ve yerine Bitlis Valisi Ahmet Çinar Zonguldak’ta yeni göreve basladi.


Gidenin arkasindan konusmaz derler ama gel de konusma…  Vali Kaban giderayak Zonguldak’in logosu Kelebek’e degistirmesi, Gökçebey’e Manda OSB Çiftligi kurma çalismasi vs yaptiklarini asla dogru bulmuyorum.


Malatya’ya giden Vali ali Kaban’in Gökçebey’e gelerek Kaymakam basta olmak üzere Belediye baskani , Sivil Toplum Örgütleri, Merkez Muhtarlar ve halkinda katildigi bir toplanti yaptigini görmedim ki…
Zonguldak’ta görev yapmis, Zonguldak basta olmak üzere Gökçebey’e çok önem veren rahmetli Valimiz Ismet Metin vardi. Mekâni cennet olsun.


Vali Kaban hakkinda fazla ileri-geri yazacak halim yok.  Ama bazi meslektaslarimiz var iken önemsemediler ama giderayak çok övgü dolu sözler yazdilar ve çizdiler… Sebebi ise yeni Valimiz Ahmet Çinar’a sirin görünmek.


Yeni Valimiz Ahmet Çinar göreve basladi. Hayirli olsun ziyaretleri kabul ederken, Zonguldak’i tanima adina bizzat ziyaretlerde gerçeklestiriyor.

 
Yeni Valimiz Çinar’dan Zonguldak adina kalici hizmetlere imzasini atmasini bekliyoruz.


***


Devrek Belediye Baskani Mustafa Semerci, Çaydegirmeni Belediye Baskani Satilmis Gebes, Gökçebey Belediye Baskani Vedat Öztürk, Bakacakkadi Belediye Baskani Sezgin Özdemir ve Çaycuma Belediye Baskani Bülent Kantarci görevlerinde basarili hizmetlere imzalarini atiyorlar.


Zonguldak ve ilçelerde üstün hizmetleri olan Ak Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupinar’in siyasetteki basarisini da inkâr etmemek lazim. Vadide ki Belediye baskanlarinin basarili hizmetler yapmasina vesile olan Milletvekili Ulupinar’dir. 


Gökçebey Belediye Baskani Vedat Öztürk 2014 ‘de yapilan yerel seçimlerde göreve geldi. 2017 yilina kadar yaptigi hizmetleri rakam üzerinde konusacak olursak yaklasik 140. Milyon degerindedir. Gökçebey’de Baskan Öztürk rüzgari esiyor.  Öztürk gecesini gündüze kadar çalisiyor. Yaptigi ve yapacagi hizmetleri göz önünde degerlendirme yapacak olursak, alt yapi ve üst yapi tamamlandiginda Gökçebey’in gelecegine en az 50 yilina hizmet imzasini atmis olacaktir. Gökçebey her geçen gün degiserek gelisiyor, büyüyor ve akibetinde yasanacak bir kent haline geliyor. 

 
***


Tatil bitti. Kaldigimiz yerden bizde isimize bakacagiz.  Zonguldak ve ilçelerinde gelisen olumlu ve olumsuz gelisen olaylari yazarak siz degerli okuyucularimizla paylasacagiz. Saglicakla kalin.